Mp3-as fájlt milyen oldalra tudok feltenni?
Előzmény: szoktam készíteni saját hangfájlokat, arra a célra, hogy a meglévő honlapom látogatói azt meghallgathassák. Az Ucoz-t ajénlották, fel is tettem az oldalra már vagy 4-et 5-öt. Most kaptam egy üzenetet, hogy "az Ön honlapja ... nem mutatott aktivitást, ezért a uCoz felhasználói feltételeinek megfelelően a honlapját felfüggesztettük.
Ön visszaállíthatja a honlapját 15 napon belül, ehhez klikkeljen az alábbi linkre: ...
Kérjük, olvassa el a Felhasználói feltételeket: [link]
Tehát egy olyan honlap kellene, amelyre úgy tudok feltölteni hang fájlt, hogy egy másik honlapra felrakott lejátszó azt le tudja játszani. És ne kelljen belépegetni, várogatni, hanem a hanganyag internetes címének lejátszóba való beillesztésével az egy az egyben lejátszható legyen. Tudtok-e ilyet ajánlani?
Ismétlem, nem jogsértő, hanem saját anyagomról van szó és nem kódokról, programokról vagy crakckelési segédletről van szó, hanem az én hangomról, az általam készített anyagról.
Most néztem egy másik válasznál: a lapunk.hu lenne a megfelelő nekem?
Ahogy már a beköszönőlapon látszik,egy hangsávot csinál belőle,azt elvileg tudod még vágni is,de a weboldalon adott forráskóddal elvileg bárhova be kell tudd ileszteni.
Köszönöm a tippet! Valóban fel lehet rakni és meg is lehet hallgatni.
Felraktam az "Embed code"-ot az oldalra és a honlapomról a soundcloud.com oldalra irányítva játssza le.
Viszont ha az oldalamra felrakok egy lejátszót és abba beillesztem a "Get it link" ablakban lévő kódot, akkor a lejátszó csak homokozik, homokozik és nem játssza le.
Kényszerből jó az első megoldás - de jó lenne, ha az oldalamon hallgatva lehessen lejátszani az anyagot, hogy míg az anyagot hallgatja a látogató, nézegethesse a képeket és a szöveget is olvashassa közben.
Ebben tudna esetleg valaki segíteni?
[Közben megpróbáltam más oldalt is, de a lapunk.hu oldalról azonnal törölték a felrakott anyagomat... Pedig nem is szerzői jog védett, hiszen én készítettem, magamnak, a magam hangján. Ezt csak úgy megjegyzem. Tehát mindenhová, csak a lapunk.hu oldalra ne rakjon senki semmit, hogy ne csináljon magának felesleges munkát.]
Visszavontam mindent.
Az oldalamat nem zártam be korábban és most hogy visszamentem becsukni: egy baromi nagy lejátszóban ott van az anyag, szóval nem kell továbbmennie senkinek.
Hálás köszönetemet tolmácsolom az első válasz fogalmazójának.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!