Segítség! Mivel tehetem egyedibbé a blogomat? Nektek bejön az ilyen kicsit személyesszerű blog?
Figyelt kérdés
Na,nemrég kezdtem blogolni,de egyáltalán nincs olvasóm.Lehet ,hogy azért ,mert nem érdekes blogom?! Inkább egy ilyen fogjuk rá,hogy virtuális napló,amit bárki elolvashat. jöhet hideg-meleg!valami tanács,vélemény? köszönöm!
2013. okt. 14. 17:44
1/1 anonim válasza:
aranyos:) én a kinézeten picit változtatnék, a fehér vörös alapon nem túl jó választás. inkább fekete szöveget ajánlanék egy világosabb háttérrel. ajánlom neked, hogy nézegess sok blogot, főleg olyanokat, amik "híresebbek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!