Html, css, kicsike php-ban kellene segitség! (Aki $ ér akarja meg se nézze! )?
Html,css,kicsike php-ban kellene segitség!(Aki $ ér akarja meg se nézze!)
Van egy honlapom nem rég találtam de nem tudom normálisan feltölteni segitsen valaki pls!
Privátban megbeszéljük a többit....
Tuttam hogy nincs egy normális ember se!:'(
Jah és nem tudom kezelni azt a paypal t xd én nem értek ahoz :-D !
Az ért free!
kicsit konkrétan le írhatnád, hogy mit töltöttél le. (pl linkell)
és hova szeretnéd feltölteni, akkor tudnánk mondani segítséget, sőt még ingyen is. ;-)
Ha meg akarod csináltatni, hogy más feltölti, beállítja, valamicske összegért biztos sokan jelentkeznek privátban...
Fizetnék érte csak nem soakt mert laptopra gyüjtök....
Csak felkéne tölteni és be álllítani... 000webhostra többit priviben akit érdekel irjon!-...........
De mit kéne feltölteni!?
(Amúgy rossz tárhely választás, figyelmeztetés nélkül is törölhetik az oldalad, + lassú és rendszeresen van hogy nem érhető el)
mint kiderült egy statikus HTML lap, a hozzá tartozó CSS és képi elemekkel, és az a gond, hogy semmi nem működik.
(oldal váltás, regisztráció...) + nem lehet ráhúzni semmilyen CMS rendszerre könnyedén.
Vagy is vagy valakivel leprogramoztatja a kívánt funkciókat, vagy keresgél tovább.
(a design egyedi font készlete nem ismeri az ékezetes karaktereinket, így azt még célszerű lenne hozzá adni, vagy más alternatívát keresni helyette)
"Van egy honlapom nem rég találtam"
Én tegnap kinyitottam a szekrényt és kiborult egy madáreledelt áruló webshop, nagyon meglepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!