Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » CSS-ben van kód a betűsimításra?

CSS-ben van kód a betűsimításra?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mi. Dreamweaver-ben nem találtam, ilyesmit de ha mégis van elnézést..
2009. nov. 7. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Az anti aliasingot mindig a böngészőben lehet állítani. Lehet, hogy van az újabb CSS szabványban mód a beállítására, de nem hiszem, hogy van olyan böngésző, ami engedné egy oldalnak, hogy maga állítsa ezt be.
2009. nov. 8. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A simítást a sIFR segítségével tudod megvalósítani ami Java és Flash technológiát használ. Alapból mondjuk akkor simít ha a csss-ben a betűméretnél nem px-t hanem pt-t használsz.

Tehát ez NEM simít:

<style type="text/css">

.akarmi {color: 000000; font:10px 'Verdana'; text-decoration:none}

</style>

Ez meg simít:

<style type="text/css">

.akarmi {color: 000000; font:10pt 'Verdana'; text-decoration:none}

</style>

2009. nov. 8. 10:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Helo!

Az utolsó válaszban szereplő kódot a következőképpen használtam, de nálam nem működött:

<style type="text/css">

#mainmenu {

left: 370px;

top: 276px;

width: 627px;

height: 42px;

position: absolute;

font-size: 24pt;

}

</style>

2009. nov. 8. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem használok efféle dolgokat, de észrevettem hogy amit fentebb írtam abban font: van nálad meg font-size:

Lehet hogy ezért nem működik, bár nem értem hogy a 'nem működik' alatt pontosan mire gondolsz.

2009. nov. 8. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!