Mennyire tetszik?

Figyelt kérdés
Légy szí' a tartalmát nézzétek. [link]

2013. szept. 25. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Khm... ha azt akarod, hogy a tartalmat véleményezzük, akkor rakd át a blogodat a Szórakozás >> Egyéb kérdések kategóriába. Itt kinézetről kapsz véleményt.

De én most leírom a véleményem a tartalomról:

- néha úgy éreztem, hogy beképzelt vagy, te is azt gondolod magadról, mint szinte minden veled egykorú, hogy téged senki nem ért meg, hogy baj tininek lenni... pedig ez nem igaz :) éld az életedet és élvezd, hogy gyerek vagy :)

- nem hiszem, hogy a te korodban bárkinek is megengednék, hogy megfestesse a haját (bár nekem majdnem megfestette anykám, valamiért :$ ), és nem hiszem, hogy lenne bárkinek is piercingje... és nem azért nem engedik meg, hogy festesd a hajad és a testedbe tetess egy idegen tárgyat, mert KICSI vagy, hanem mert nem-egézséges, káros. ha megfesteted a hajad, elmegy a hajadnak a szép fénye, és nagyon-nagyon megtöredezhet.

És neked nem ártani akarnak vagy befolyásolni, hanem megóvni a fent említett dolgoktól.

Namindegy... ezen most lépjünk túl :D

- néha egész "kedves" voltál, begogadtad az olvasót.

még annyi mindent tudnék írni, de inkább másnak is hagyok a szóból :)

2013. szept. 25. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Tartalmáról: pár év, és jó esetben kinövöd. (vagy nem)

Helyes írás: "Megmondom én" "mittom"

"A piercing meg tök jó...szép és szexis!"

Elképzelted magad 40 és 60 éves korodba, hogyan fog állni?

"Kettes tanuló vagy?! Nem lesz munkád...-mondják! Dehogynem!! K×rva is lehetsz..."

Lehetsz, de ne hidd hogy élvezik. (max az első héten, utána nem lesz ki út, mert nem fogják hagyni...)

És igen is kezdj el tanulni, főleg idegen nyelvet!

Mert ide haza, ha tanulsz se viszed tisztességesen semmire.

Ismerek sajnos nem 1 olyan diplomást, aki 47 500 ft -ért, ki menne, de egy korod-béli gyerekkel nehéz...

2013. szept. 26. 08:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)! Amúgy a helyesíráson változtattam, csak van egy barátnőm és már teljesen átveszem tőle ezt az írást! :) Nézzétek meg az új részt.:D [link]
2013. szept. 26. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

TE JÓ ÉÉG!

Neked halvány lila gőzöd sincs az életről... de ezt hagyjuk, nem mennék bele -_-

DE VAN MÁÁS!

1. össze-vissza hablatyolsz, megkeszdesz egy témát, aztán hip-hop átugrasz egy másikba...

2. azzt se tudod, hogy miről írsz, csak úgy hányod a szavakat.

3. nincs semmi értelme az egész blognak

4. Te tényleg így gondolkozol 12 évesen??? Ne hidd, hogy dicsértet kapsz, mert "hűű de fejletteb a gondolkodásod", nem, egyáltalán nem! sőt. van amikor elcsodálkozok, hocs tudsz írni -_-

Bocs ezért a kritikáért, de nagyon dühös lettem, hogy néhány 12-13 évesnek ilyen a felfogása

2013. szept. 26. 18:50
 5/5 anonim válasza:
egy feltűnősködő kislány vagy, aki érettnek és lazának akar látszani, de az írásmódjáról sugárzik az infantilitás.
2013. szept. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!