Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogot csinálunk, de hogyan?

~zsozso~ kérdése:

Blogot csinálunk, de hogyan?

Figyelt kérdés
Elkezdünk a barátnôimmel egy blogot. De mi egy rendeset szeretnénk, napi 2-3 poszttal. Tudtok ilyen oldalakat ahol el lehet kezdeni és ötleteket? Elôre is köszönjük!!

2013. szept. 23. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:

véletlen elmennyek-e helyetted wc-re? -_-

ember, akkor kezdesz el blogolni, ha van ötleted!

mert én hiába mondanám, hogy írj a csillagokról, a bolygókról, amikor téged nem is érdekel az űr.

de valamit nem értek: azt írtad, hogy elkezdtél a barátnőddel egy blogot. aztán kérdezed tőlünk, hogy milyen ötleteked ajánlanánk, hogy hol lenne jobb blogot késtíteni. Akkor megvan már a konkrét oldal, vagy csak terveztek??

2013. szept. 23. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:

"13 évesek vagyunk, velünk nem lehet így beszélni" - igazad van, ennél durvábbat kellett volna írjak...

mi a franc bajod van??

ki írsz egy tök össze-vissza, hülye kérdést, és még elvárod, hogy normális válaszok érkezzenek?

mi olyan nagy szám, hogy 13 éves vagy?? Kell sajnálni, mert a plázában tolod a segged és hallgatod Justine Bibert? -----

Nemtom... de hogy ezek a 13 évesek azt gondolják, hogy ők a világ...

normális kérdést nem tudsz feltenni ember! hogy akars te akkor blogolni?

2013. szept. 23. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:

mien oldalon? oanon amienen lehet blogolni...

Elkezdtetek egy blogot... de most kerestek hozzá oldalt, amin el lehet kezdeni.. Neked ez nem fura?

Egyetértek azzal, hogy blogot akkor csinálsz, amikor van ötleted...

13 éves vagy, nem kéne egy kicsit több eszednek lennie?

Ha az ötletet úgy érted, hogy tippeket, akkor csak az első bekezdést olvasd :)

2013. szept. 23. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
blogger.com
2013. szept. 23. 23:18
 5/5 anonim válasza:

XD 11-12 éves vagyok és sztem értelmesebb nálad. És az, hogy én tudok ingyen domainnel weblapot csinálni te meg egy blogjészítő oldalt nem tudsz....szánalmas. Amúgy:

www.blogger.hu

2013. szept. 24. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!