Szerintetek érdemes ezzel a témával blogot kezdeni?
1. Ha nem tudsz helyesírni, akkor előbb azt tanulj meg, és aztán írj.(fiurol, bevalja, beleeggyezett, birt, ...)
2. Tagolni is kéne tudni, enélkül sem lehet normálisat csinálni.
3. Amíg így néz ki a kérdésed nem fogsz rá (normális) választ kapni (ez most egy kivétel :)
és 4. most vettem észre, hogy siettél.
Hát mivel én is sietek - bár nem annyira mint te - elmagyaráznám egy mondással: lassan mész, tovább érsz (vmi ilyesmi :D).
Ja és még egy dolog, ne rövidítgess, ha nem muszáj (vmi, K, fb-n)
Na jó, a 4. pontom így nem biztos hogy érthető :D
Tehát, ha arra nem szánsz időt, hogy kiírd rendesen a kérdést, akkor ne várj segítséget.
Csak egy kérdés: a sztori veled történt, vagy kitaláció?
Szerintem egy ilyen, relatíve rövid történethez felesleges blogot készíteni. Egy egyszerű novella is megteszi, amit valahol közzétehetsz. Lenne 10 bejegyzés a blogban, oszt' annyi. Még ha jó is a történet, nem néznék sokan. Mire nézetté válna, már vége is a történetnek.
Egyébként kicsit átfogalmazva a sztori a kvöetkezőről szólna: adott egy kocka csaj, aki epekedve csorgatja a nyálát egy igazi bunkóra, és mellette lazán lekoptatja azt, aki normális, szereti, és törődik vele. Ja, és a legnagyobb horderejű dolog, hogy facebookon megbökte.
Azért filmet ne akarj forgatni belőle!
Nagyvonalakban epp eleg volt nekem ebbol a sztoribol, egyaltalan nem vagyok kivancsi a reszletekre.
De varj, megprobalom kitalalni a sztori veget. A bunko srac aki lekoptatta a csajt a virtualis vilagban, egy es ugyanaz a fiu, aki a valos eletben a csaj egyik regi baratja, aki rairt faszbukon es a csaj a vallan sirta ki magat. Vegul osszejonnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!