100mb tárhely meddig tart ki?
Ezért írtam, hogy ilyesmi nem lenne rata, csak az oldal váza, multimédiás tartalmat korlátlan mennyiségben lehet ma már tárolni Flcikr-n, Vimeon, YouTubeon, Google Driveon, meg a többin. Így csak egy ezekre mutató link lenne rajta.
Gondolkoztam ingyenes blog-szolgáltatásokban is, de jobban örülnék egy saját oldalnak, amit korlátlanul szerkesztgethetek.
Egy weblapra beágyazott kép, ami még full HD monitoron is elfogadható, úgy 2-400 kB. Én inkább ebből indulnék ki. A WP maga nem nagy, pár mega, ha emlékeim nem csalnak, szóval igen, elég lesz a 100 MB pár hónapra, akár évre.
G.
Elég lesz a 100MB. A WordPress kb 17 MB telepítés után. Ha kikapcsolod a revizió kezelést (automatikus mentésekkel többszörözi a bejegyzéseket az adatbázisban) és aképeidet pl a google drive-on tárolod, akkor sokáig nem lesz gondod.
Revizió kezelés tiltása:
Google Drive + WordPress:
Ezzel a módszerrel egyébként nem csak wordpress oldalakra tudsz képet beszúrni a g-s tárolódról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!