Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » 100mb tárhely meddig tart ki?

100mb tárhely meddig tart ki?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy domaint vásárolni, de tárhelyből max. ingyeneset vállalnék be. Wordpress alapú oldalt szeretnék, komolyabb tartalmat nem tárolnék rajta, egy-két kép vagy videó külső forrásra mutató linkje néha előfordulna, de javarészt szöveg. Így mennyi ideig lehet elég 100 mega?

2013. szept. 21. 16:47
 1/8 MaXXeGee ***** válasza:
Abból indulj ki, hogy egy normális minőségű kép 3-5mega ... abból 20-30 DB elférne rajta ...Ezt te tudod,meddig tartana ki :) Szerintem, gyakorlatilag semmire sem elég :)
2013. szept. 21. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezért írtam, hogy ilyesmi nem lenne rata, csak az oldal váza, multimédiás tartalmat korlátlan mennyiségben lehet ma már tárolni Flcikr-n, Vimeon, YouTubeon, Google Driveon, meg a többin. Így csak egy ezekre mutató link lenne rajta.

Gondolkoztam ingyenes blog-szolgáltatásokban is, de jobban örülnék egy saját oldalnak, amit korlátlanul szerkesztgethetek.

2013. szept. 21. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy weblapra beágyazott kép, ami még full HD monitoron is elfogadható, úgy 2-400 kB. Én inkább ebből indulnék ki. A WP maga nem nagy, pár mega, ha emlékeim nem csalnak, szóval igen, elég lesz a 100 MB pár hónapra, akár évre.

G.

2013. szept. 21. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Bőven elég lesz az elején a 100 MB
2013. szept. 21. 21:14
 5/8 anonim válasza:
Ha csak 1-2 kép lesz, akkor jó lesz a tár!
2013. szept. 27. 19:27
 6/8 Valeska válasza:

Elég lesz a 100MB. A WordPress kb 17 MB telepítés után. Ha kikapcsolod a revizió kezelést (automatikus mentésekkel többszörözi a bejegyzéseket az adatbázisban) és aképeidet pl a google drive-on tárolod, akkor sokáig nem lesz gondod.

Revizió kezelés tiltása:

[link]

Google Drive + WordPress:

[link]

Ezzel a módszerrel egyébként nem csak wordpress oldalakra tudsz képet beszúrni a g-s tárolódról.

2013. szept. 27. 22:08
 7/8 anonim válasza:
Az elején bőven elég, a képekre érdemes odafigyelni, illetve ha a domainedhez létrehozol egy vagy több e-mail címet, akkor azokhoz tartozó levelés is foglalja a helyet a tárhelyen, erre szintén érdemes figyelni, ebbe azé esetben állíts be POP3-at így a levelező kliens leszedi a szerverről a leveleket, így nem foglalja a helyet.
2013. szept. 30. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
kevés ideig, gondolja csak bele, pár kép, sql, e-mailek és már tele is van a tárhelyed
2013. okt. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!