Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ez megoldható css-sel? Menű

Ez megoldható css-sel? Menű

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 19. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Pusztán CSS-sel nem, mert animált. Minimum CSS + JavaScript, de lehet, hogy abszolút más megoldás után néznék...
2013. szept. 19. 16:13
 2/9 A kérdező kommentje:
más megoldás mint pl?
2013. szept. 19. 16:14
 3/9 A kérdező kommentje:
de css3 ban van animálás.
2013. szept. 19. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Valóban, ezt elfelejtettem.

Ellenben egy menü valamivel komplexebb téma egy szimpla animációnál, például egy adott elem "hover" -jére más elemek CSS tulajdonságait is változtatod. Ez nem biztos, hogy működik. Ha ezt meg tudod oldani egy gyors teszt keretében, akkor a menü kiépíthető CSS3 használatával. Ha nem, akkor viszont nem úszod meg ilyen egyszerűen.

Más megoldásként szóba jöhet pl. a Flash...

2013. szept. 19. 17:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Flash nem érint engem marad css,proba
2013. szept. 19. 17:11
 6/9 Drone007 ***** válasza:

Ennyire részletgazdag animációt pusztán css-sel (akár css3 transition effekttel) nem tudsz megcsinálni.

Javascriptet használj. A jQuerynek elég sok használható animációs effektusa van. A linkelt oldalon is azt használják, csak bele kell nézni a forrásba.

2013. szept. 19. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
ez bizony javascript, css sajnos (még) nem képes egy ilyenre , flash-t meg inkább hagyjuk...
2013. szept. 19. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem megoldható css-ben is,ha ilyesmit lehet:)

[link]

A kulcs,ha jól értem a

-webkit-transition: -webkit-transform 1s linear;

2013. szept. 20. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nno, igen... Tegnap siettem, így arra már nem tértem ki, hogy istenigazából akkor jársz a legjobban, ha ez egész megjelenést, stílussal, animációval, tokkal-vonóval rábízod a jQuery UI nevű kisállatra. Kiváló cucc.
2013. szept. 20. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!