Hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy ennél a weboldalnál ha ráviszem az egeret egy filmre, akkor rendes lesz a színe, ha meg lehúzom róla az egeret akkor elhalványul. Én úgy szeretném, hogy ne halványuljon el a színe. Megoldható?
CSS-el megoldható:
a {
color: #FFFFFF; /* a linkek alapból fehérek */
}
a:hover {
color: #999999; /* szürke */
}
Aztán innen ezer fajta szituáció van. Ha tudod hogy kell egy CSS-t hozzátenni a honlaphoz, akkor úgyis érted, ha nem, akkor lehet, hogy ennyi információ nem elég.
Na én meg fordítva értelmeztem a kérdést. :-)
Ebben az esetben meg szintén az van, hogy egyszerűen az a:hover-nek adj meg azonos színt. Meg ha te csináltad a honlapot, akkor úgyis tudnod kellene, hogy mit miért csináltál. Ha csak össze van gányolva, hát akkor a fene megette az egészet.
van statikusan a fejlécben egy jQuery funkció.
$(".anafilm,.populerfilm,#logo img,.f-kay li,.gununfilmi img,.rastgelefilmler img,.rastgelefilmgetir,.yabancifragmanlaricerik img,.yerlifragmanlaricerik img").hover(function() {
$(this).stop().animate({
"opacity": "1" }, 600 );
}, function() {
$(this).animate({
"opacity": "0.6"}, 1000 );
});
});
Egyszerűen ved ki, hogy vissza állítsa 0.6 -ra az opacity -t.
ja'h és figyelj a kódvaliditásra!
mert nagyon gáz hogy van még egy HTML és HEAD az odlal tetején.
+ össze-vissza vannak nyitva zárva elemek.
pl.: <!-- SiteSag Reklam Alanı --></span>
</span> -al a megnyitott <span> tag -et zárjuk, és nem a kommenteket.
vagy: <span style="display:none;"><li class="last"><a href="/yapim/2008" title=""><span>2008 Filmleri</span></a></li>
sorrend... és nem árt lezárni is a nyitott elemet.
<span> tag -et mindig <li> lista elemen belülre rakjuk.
Ha ezt az egy lista elemet akartad csak elrejteni, akkor meg adhatod annak style atributumba...
(nem mertem tovább nézni a kódot...)
Köszi, megpróbálom!:)
1. hozzászólónak - Ez nem reklám akart lenni.. Most készítették el nekem nemrég ezt a sablont, csak miután visszajeleztem nekik, hogy ilyen elhalványulós cucc nelegyen benne, azóta vissza se írnak.. Úgyhogy megpróbálom kiszedni én.
A 4. hozzászóló segítségével sikerült!:)A fejlécből kiszedtem azt a sort amit írt, és sikerült!
Köszi mindenkinek a segítséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!