Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehetne azt megcsinálni...

Hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy ennél a weboldalnál ha ráviszem az egeret egy filmre, akkor rendes lesz a színe, ha meg lehúzom róla az egeret akkor elhalványul. Én úgy szeretném, hogy ne halványuljon el a színe. Megoldható?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 27. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szóval azt meg tudod oldani, hogy az effekt megjelenjen, de azt nem, hogy ne? :D kicsit se reklám...
2013. aug. 27. 10:29
 2/7 2xSü ***** válasza:
100%

CSS-el megoldható:

a {

color: #FFFFFF; /* a linkek alapból fehérek */

}

a:hover {

color: #999999; /* szürke */

}

Aztán innen ezer fajta szituáció van. Ha tudod hogy kell egy CSS-t hozzátenni a honlaphoz, akkor úgyis érted, ha nem, akkor lehet, hogy ennyi információ nem elég.

2013. aug. 27. 10:30
 3/7 2xSü ***** válasza:

Na én meg fordítva értelmeztem a kérdést. :-)

Ebben az esetben meg szintén az van, hogy egyszerűen az a:hover-nek adj meg azonos színt. Meg ha te csináltad a honlapot, akkor úgyis tudnod kellene, hogy mit miért csináltál. Ha csak össze van gányolva, hát akkor a fene megette az egészet.

2013. aug. 27. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

van statikusan a fejlécben egy jQuery funkció.

$(".anafilm,.populerfilm,#logo img,.f-kay li,.gununfilmi img,.rastgelefilmler img,.rastgelefilmgetir,.yabancifragmanlaricerik img,.yerlifragmanlaricerik img").hover(function() {

$(this).stop().animate({

"opacity": "1" }, 600 );

}, function() {

$(this).animate({

"opacity": "0.6"}, 1000 );

});

});

Egyszerűen ved ki, hogy vissza állítsa 0.6 -ra az opacity -t.

2013. aug. 27. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

ja'h és figyelj a kódvaliditásra!

mert nagyon gáz hogy van még egy HTML és HEAD az odlal tetején.

+ össze-vissza vannak nyitva zárva elemek.

pl.: <!-- SiteSag Reklam Alanı --></span>

</span> -al a megnyitott <span> tag -et zárjuk, és nem a kommenteket.

vagy: <span style="display:none;"><li class="last"><a href="/yapim/2008" title=""><span>2008 Filmleri</span></a></li>

sorrend... és nem árt lezárni is a nyitott elemet.

<span> tag -et mindig <li> lista elemen belülre rakjuk.

Ha ezt az egy lista elemet akartad csak elrejteni, akkor meg adhatod annak style atributumba...

(nem mertem tovább nézni a kódot...)

2013. aug. 27. 11:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom!:)

1. hozzászólónak - Ez nem reklám akart lenni.. Most készítették el nekem nemrég ezt a sablont, csak miután visszajeleztem nekik, hogy ilyen elhalványulós cucc nelegyen benne, azóta vissza se írnak.. Úgyhogy megpróbálom kiszedni én.

2013. aug. 27. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:

A 4. hozzászóló segítségével sikerült!:)A fejlécből kiszedtem azt a sort amit írt, és sikerült!

Köszi mindenkinek a segítséget!:)

2013. aug. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!