Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Könnyen és gyorsan megtanulni...

Könnyen és gyorsan megtanulni weboldalszerkesztést hol lehet és mennyiért valamint Photoshop használatát?

Figyelt kérdés
Egy saját weboldalt szeretnénk csinálni párommal (vállalkozáshoz), amihez profi munka kéne. Én szeretném csinálni. Régen csináltam nem html alapú oldalakat, illetve tanultam egy rövid ideig html alapú oldal szerkesztést, de annak már több éve. Photoshoppot is szeretném tökéletesen megtanulni. Hol lehetséges? Mit ajánlotok? Oktató cd-ket, vagy inkább tanfolyamokat? Van ilyen OKJ-s tanfolyam? Ha van akkor ingyenes még akkor, ha már felsőoktatásban tanulok?

2013. szept. 14. 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Párezer webfejlesztőt most sikerült vérig sértened:)
2013. szept. 14. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Höh. Én meg szeretnék gyorsan megtanulni 10mp alatt futni a 100-at, meg a freskófestést. Maradjunk annyiban, hogy ha rászánsz pár hónapot, és jópár szakkönyvet, akkor amatőr szinten összerakhatsz valamit, feltéve ha van hozzá érzéked. Ha profi munkát akarsz, egyedül bele se fogj. De szerintem nincs neked szükséged profi dologra, jó lesz neked az is, amit néhány hét alatt összebütykölsz.
2013. szept. 14. 00:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Rövid idő alatt kb 1 éves távlató oktatásra gondoltam. Nem csak úgy sitty sutty. Tanulni akarok, használni, és hasznát venni. Tudom, hogy az nem megy csak úgy!
2013. szept. 14. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
OKJ-ból van Webmester képzés, ami erről szól, de az kb. 300 000 Ft a vizsgával együtt és ez még a régi OKJ rendszerben volt az ára. Szeptember 1-től tovább tartanak a képzések, szal még drágábbak lettek valószínűleg.
2013. szept. 14. 06:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból modom, hogy az OKJ-s képzések szinte semmire sem jók. Én is elvégeztem egyet hogy legyen valami papírom is a webfejlesztéshez, de amit ott tanítottak az vicc. Az otthoni tanulás gyakorlás sokkal többet ér, vagy ha legalább felsőoktatásban tanulod a dolgot. A felsőoktatásról csak annyit, hogy ott sem válasz profi webfejlesztővé, de legalább ott a szükséges személetmódot és alapokat el tudod sajátítani.

Egyébként a Photoshop elsajátítása sem rövid idő.

2013. szept. 14. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én agysebész szeretnék lenni, mert németben jól fizet, 1 hét alat annyit lehet keresni mint ide haza egy miniszter.

Szóval tudtok valami jó OKJ -s tanfolyamot amivel pár óra után profi agysebész lehetek!?

2013. szept. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!