Mi lehet a következménye, ha valaki egy az egyben forrásból lenyúlja a bejegyzésemet?
Nyilván google szempontból értem, tehát mindent úgy hagy, a képekre való hivatkozások is az én oldalam alapján mennek...
Hogyan lehet ellene védekezni? És kell-e egyáltalán? Mikor érzékeli ezt a google duplikációnak?
Az internetes "plágium" nem ritka dolog.
Nem bűncselekmény ha valaki idéz mástól vagy forrásként nevez meg, a lényeg hogy ne saját forrásként tüntesse fel.
Más tészta a jogvédett képek videok...gondolom nem védettél le semmit.Légy büszke hogy a te anyagoddal példálóznak.
Itt [link] leellenőrizheted hogy az általad leírt szöveget hányan plagizálták.
Kösz a linket.
Igazából nem zavar, hogy egy az egyben átvette már több oldal a cikkeimet, mert forrást jelöltek. Csak google miatt kérdeztem, hogy nem sorol-e hátra emiatt. De gondolom figyelembe veszi, hogy az én oldalamon jelent meg először a cikk, és látogatott a weblap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!