Kitörlik a youtube profilomat vagy nem lesz semmilyen következménye (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
2013.06.29-én egy videótesztet készítettem, amibe egy rakat zenét tettem. 2 héttel később szombaton június 13-án, a videókezelőben olyat láttam, hogy "harmadik féltől származó tartalommal való egyezés". Sajnos erről nem tudtam, hogy nem lehet zenét betenni egy-egy videó alá. Zöldfülű vagyok youtube videófeltöltés terén, dehát tanul az ember. 2 helyen nem volt rendben, ott ahol nem beszéltem, és fel volt maxra hangosítva a zene. Tegnap olvastam, hogy azok kitörölhetők vagy eltávolíthatók, amelyeken a felhasználó bevételt szerezhet. Nekem ilyen eszembe sem jutott, hobbiból csinálom. Tehát akkor a videómmal nem lesz semmi gond, ha nincs bekapcsolva bevételszerzési opció? Nagyon kíváncsi vagyok a következményekre. Aki járt már így az írja már le legyen szíves a tapasztalatát. Ki lesz törölve a profilom, a videóm, esetleg mindkettő, vagy egyik se?2013. júl. 27. 19:16
1/4 anonim válasza:
Egyszer én is jártam így, de egy egész zenét töltöttem fel. Semmilyen üzenetet vagy értesítést nem kaptam a jogsértésről. A videóm nem jelent meg a találati listában, csak akkor tudtam megnézni ha be voltam jelentkezve. De semmilyen problémám nem származott belőle. Ha jogvédett zenét használsz a youtube általában automatikusan letiltja a videód.
2/4 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszi a választ!
Tehát ha valaki beírja a címet akkor se lesz a találati listán, csak én láthatom?
2013. júl. 28. 13:01
3/4 anonim válasza:
Játék esetné nem törlik elfogadod a feltételt, hogy 3. féltől származik a hanganyag és kész. Esetleges országokban álltalában Németországban hanganyagot letiltják de a videót nézheti rendesen.
4/4 anonim válasza:
nekem volt olyan hogy feltettem egy videót ami kb 4 hónapig le volt tiltva egyszer csak azt látom hogy nyilvános lett.És már nem volt oda irva hogy a videó le lenne tiltva.
Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!