Csak egy egyszerű weboldalt akarok elkészíteni. A Microsoft SharePoint Designer mennyire alkalmas egyszerűbb weboldalak készítésére?
Körülbelül ilyen szintű weboldalakat akarok készíteni, mint ezek:
Mennyire alkalmas egyszerűbb weboldalak készítésére?
Gyakorlatom van már a használatában az iskolapadból. A használata könnyű.
Próbálkozz inkább az NVU-val (ingyenes), vagy az Adobe Dreamweaver-rel (fizetős, de a 30 napos próbaverzió ingyenes).
Sok sikert!
előző vagyok
De amúgy egy ilyen kis statikus oldalt olcsón megcsinál neked bármelyik webprogramozó, és akkor igényesen is lesz összerakva.
Inkább megtanulok programozni, csak ne kelljen kidobni pénzt webprogramozóra.
Azért köszi. :-)
A hasonló gondolkodásúak - mint te - soha nem fognak megtanulni programozni. Max csak egy ilyen tákolmányt fogsz tudni összedobni, mint amit linkeltél.
De már "van gyakorlatod és egyszerű a használata" annak a programnak, akkor tudnod kell, hogy mennyire alkalmas az ilyen oldalak elkészítésére.
A két linkelt oldalhoz, csak annyi hogy "Úr isten!"
Az első település itt van 20km re, hát igen, tükrözi az oldal a "falut". és hogy 1 éve volt frissítve...
Hát 15 éve jobbat csináltam, pedig aztán akkor még nagyon hobbi szinten ismerkedtem az egész webes technológiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!