Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP komment rendszer stílus...

PHP komment rendszer stílus alakítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alább linkelt komment rendszerből szeretném eltávolítani a következő dolgokat:

Title, E-mail, Homepage és a nyelvválasztást.

Ezek számomra teljesen feleslegesek, de melyik fájlból is kellene kiszednem őket?

Open source:

[link]

#php #komment rendszer
2013. szept. 1. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha csak a megjelenítésből akarod kiszedni, akkor küldj rá egy keresőt a fájlokra, és töröld ki.

Viszont ha az email például kötelező mező, akkor többet kell vele pöcölnöd, hogy átalakítsd, minthogy keress-találj egy olyan kommentrendszert ami egyszerűbb.

2013. szept. 1. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem kötelező, egyiket sem kötelező megadni.

Viszont hiába küldöm a keresőt, csak a nyelvválasztást sikerült kiütni, ami külön language.tpl.html fájllal volt behúzva.

Viszont a többi része egy egészet képez.

2013. szept. 1. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Töröld le az egészet, és írj 1 tiszta újat. Az legalább a sajátod lesz és azt csinálja amit te akarsz. :)
2013. szept. 1. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, ha nekem kéne saját felhasználásra, így tennék. (mondjuk nem is lenne ekkora katyvasz a kódja)

De mivel segítő szándékkal csinálom másnak, nem nagyon van kedvem elt_kölni vele az időt...

Gondoltam egyszerű lesz kiszedni belőle 3 text mezőt meg átszínezni az egészet. Hát mondjuk tévedtem.

2013. szept. 1. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:

"Viszont hiába küldöm a keresőt,"

Najó. Letöltöttem.

1. rákerestem arra, hogy "title"

2. kiadta a language fájlokat

3. belenéztem az egyikbe, ott megkerestettem a "title"-t, kaptam egy kulcsot

4. ezt a kulcsot megkerestem a fájlokban

5. kiadott többek között, de első helyen egy comment_form.inc.php-t:

comment_script.zip\comment_script_2.1.2\configuration\comment_form.inc.php

Itt rakja össze a comment form-ot. Ilyen addElement cuccokat hív. Szerintem itt kéne csak kikommentezni a title, email, stb. sorokat.

2013. szept. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!