PHP komment rendszer stílus alakítás?
Sziasztok!
Alább linkelt komment rendszerből szeretném eltávolítani a következő dolgokat:
Title, E-mail, Homepage és a nyelvválasztást.
Ezek számomra teljesen feleslegesek, de melyik fájlból is kellene kiszednem őket?
Open source:
Ha csak a megjelenítésből akarod kiszedni, akkor küldj rá egy keresőt a fájlokra, és töröld ki.
Viszont ha az email például kötelező mező, akkor többet kell vele pöcölnöd, hogy átalakítsd, minthogy keress-találj egy olyan kommentrendszert ami egyszerűbb.
Nem kötelező, egyiket sem kötelező megadni.
Viszont hiába küldöm a keresőt, csak a nyelvválasztást sikerült kiütni, ami külön language.tpl.html fájllal volt behúzva.
Viszont a többi része egy egészet képez.
Hát, ha nekem kéne saját felhasználásra, így tennék. (mondjuk nem is lenne ekkora katyvasz a kódja)
De mivel segítő szándékkal csinálom másnak, nem nagyon van kedvem elt_kölni vele az időt...
Gondoltam egyszerű lesz kiszedni belőle 3 text mezőt meg átszínezni az egészet. Hát mondjuk tévedtem.
"Viszont hiába küldöm a keresőt,"
Najó. Letöltöttem.
1. rákerestem arra, hogy "title"
2. kiadta a language fájlokat
3. belenéztem az egyikbe, ott megkerestettem a "title"-t, kaptam egy kulcsot
4. ezt a kulcsot megkerestem a fájlokban
5. kiadott többek között, de első helyen egy comment_form.inc.php-t:
comment_script.zip\comment_script_2.1.2\configuration\comment_form.inc.php
Itt rakja össze a comment form-ot. Ilyen addElement cuccokat hív. Szerintem itt kéne csak kikommentezni a title, email, stb. sorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!