Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogspot bajok, miért nem...

Blogspot bajok, miért nem tölt fel képeket a blogomra a rendszer?

Figyelt kérdés

Blogspotos hozzáértőlk segítségét szeretném kérni. Nem ez az első blogom a blogspottal, és nem szeretnék wordpressre vagy egyéb blogokra váltani, mert túl régóta van meg a blogom, és ezt szeretném továbbvinni.

A baj az, hogy valamiért nem enged képeket feltölteni, rákattintok a feltöltendő képre, megjelenik a csík, miszerint elkezdte már tölteni, de itt abbamarad, és egy kép sem töltődik fel. Ilyenkor mi a teendő?

(Picasa webalbumban nincsenek felesleges mappáim, próbálkoztam már html feltöltéssel, ott is ugyanez a hatás. a blogger draft sem tudja feltölteni őket)

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. máj. 25. 16:13
 1/1 infomoly ***** válasza:

Hogy mitől van ez, azt én sem tudom. Állítólag, ha tele lenne a képtárhelyed a bloggerben, akkor szólna a rendszer.

Ha másképp nem megy, töltsd fel egy képtárhelyre vagy bármilyen online tárhelyre és onnan linkeld be a képeket.

Pl.: Minus, Photobucket, Dropbox (bár innen nekem nem sikerült a képeket, csak pdf-et).

2013. máj. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!