Milyen ingyenes tárhelyet tudtok mondani, ahol van elérési útvonal is? Lehetséges ez egy ingyenes tárhely esetében? (bővebben a leírásban)
Több ingyen tárhely szolgáltatónál voltam már, de szükségem lenne az elérési útvonal használatára, ám ilyen lehetőséget még sehol sem találtam. Google-ben sem sikerült választ találnom a kérdésre, biztosan rosszul kerestem rá.
Egy konkrét példa: jelenleg atw.hu-n szerkesztem az oldalamat, de minden egyes menü az www.example.atw.hu URL-lel érhető el. Olyan tárhelyet szeretnék, ahol elérési út is van az URL címben, így például a "Valami" mappában található fajl.php oldalt így érhetem el a böngészőben: www.example.atw.hu/valami/fajl.php. Van ilyen lehetőség ingyen tárhely esetében? Lehet külföldi is, a lényeg, hogy megbízható és jó legyen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Nem teljesen értem mit szeretnél.
Ha a fájlodat a valami mappába teszed, akkor máris a te általad kívánt úton érheted el.
Ezt akarod?
Ha nem egészen, akkor marad a htaccess birizgálása, de ezt ingyenes tárakon általában nem lehet.
De ehhez semmi köze a tárhelynek ez így működik és kész. :)
Valamit rosszul próbálhatsz, mert ha létrehozod a mappát és beleteszed a fájlt, akkor ott lesz elérhető.
Esetleg a jogosultságokat nézd meg, hogy jól állítottad-e be.
atw.hu -n minden domain users.atw.hu/subdomained címen érheted el.
a mintád alapján pl.: users.atw.hu/example/valami/fajl.php
úgy is be lehet hozni, de frame -be rakja az users címmel.
illetve ha van reklám, akkor azt is a tetejére nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!