Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Domain átnevezés? Többi lent.

Domain átnevezés? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha nekem van egy xyz.comze.com nevű honlapom, a 000webhostnál regisztráltam és erre az xyz. Honlpra feltöltöttem ftp-vel a file-okat. Működik is nagyon szuper. És annyi hogy hogyan tudnám azt megoldani hogy ez ne comze.com os hanem .hu-s legyen, csak veszek egy domaint egy hostingnál?

2013. aug. 22. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
az már pénzes
2013. aug. 22. 22:10
 2/10 A kérdező kommentje:
tudom, azért írtam hogy VESZEK.
2013. aug. 22. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Aha, venni kell egy domaint és átirányítani a 000webhostos címre. De ha a helyedben lennék, akkor már vennék tárhelyet is és felraknám oda a lapot.

G.

2013. aug. 22. 22:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben van még meggondolom a tárhelyet, köszi szépen a gyors választ :)
2013. aug. 22. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak ne magyar domaint vegyél. Drágák, sokkal nehezebb őket regisztráltatni mint bármelyik másik domaint. Tárhely meg maradhat 000webhost, tudja kezelni, de ha viszonylag kicsi oldalad van, akkor az alwaysdata.com-on kapsz egy ingyen webtárhelyet, tőlük tudsz venni domaint is, és tudsz futtatni dolgokat is rajta (linuxos).
2013. aug. 23. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Domaint kell venned, és átirányítani. Nameszerver beállítások és cső. 000webhostingnál a cpanelen megvannak a megfelelő eszközök és tutorial is van. Ha kis oldalad van okés a dolog de ha nagyobb látogatottságra vadászol akkor érdemes egy fizetett tárhelyet megoldanod. Ha szar vagy angolból akkor különösen mivel a legtöbb magyar hosztingnál készségesen segítenek. EGY BIZONYOS SZINTIG.

Az utolsó hozzászólót szeretném felvilágosítani, hogy nem attól fog tudni phpt futtatni apache szerveren mert linux os van a kiszolgálón. MacOSX, windows, Linux, BSD, DOS ... tök midnegy. A lényeg, hogy a webkiszolgáló és a moduljai telepítve legyenek.

2013. aug. 24. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy futtatni. Akár egy minecraft szerver linuxos verziója is elfut rajta, tehát nem csak webhostingra lehet használni. Alap webhostinghoz szükséges modulok vannak előre telepítve rajta.
2013. aug. 25. 11:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2013. aug. 25. 12:55
 9/10 János976 ***** válasza:

Mi az a butaság, hogy a .hu domain drága? Szerény ismereteim szerint a .hu domain a legolcsóbb a világon.

Főleg ha tudja az ember, hogy kell regelni. Itt most még a kiírtak szerint 5 napig 1590Ft 2 évre: [link]

2013. aug. 26. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Legolcsóbb? $4 per év?

A legolcsóbb domainek az .info-s domainek.

Vannak $1.99-ért is /év, néha meg $1.

2013. aug. 26. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!