Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem nyitja meg semmi a...

Miért nem nyitja meg semmi a Total Commanderrel átnevezett fájlokat?

Figyelt kérdés

A Total Commanderrel másoltam képeket egyik mappából a másikba, de akadtak olyanok, amiknek ugyanaz volt a neve. Ilyenkor ugyebár megjelenik az a figyelmeztetés és hogy mit tegyen. Az átnevezést választottam, át is nevezte és átmásolta. Csakhogy az már ismeretlen fáljtípusként jelent meg és hiába társítom akármilyen fotóprogramhoz, nem nyitja meg. Nem is ír ki hibaüzenet, egyszerűen mintha nem is létezne, a mappában lévő többi képet mutatja. Végül is én magam neveztem át az eredeti képeket az Intézőben és azután másoltam át őket. Szóvel így meg tudtam oldani, csak idegesít ez a probléma, mert úgy sokkal egyszerűbb lett volna.

Vajon miért lehet ez?

2013. júl. 25. 18:36
 1/5 SimkoL ***** válasza:

Mert átnevezéskor file kiterjesztéséhez írtál hozzá nem a file névhez. :)

valami.jpg -> valami.jpg1

2013. júl. 25. 19:05
 2/5 SimkoL ***** válasza:

[link]

Automatikusan átnevez, keres, stb. A tavasszal írtam tömeges file áthelyezés, másolás megkönnyítésére :)

2013. júl. 25. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

A TC automatikusan nevezte át pl. valami-ről valami.JPEG-re. De ha én magam neveztem át a TC-ben pl. valami2-re akkor is ugyanez volt a probléma.

Második, Köszönöm a linket.

2013. júl. 25. 20:25
 4/5 SimkoL ***** válasza:
Mindkét választ én írtam , és a programot is :)
2013. júl. 26. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg! Bocs, elkerülte a figyelmem. :)
2013. júl. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!