Szerintetek wwww.buy-site. Co megbízható?
am geri azért annyira nem vagyok hülye... megnéztem ki használta azt a jókis shellt amit feltötöttél és te voltál Diósdról szal ne nagyon próbálkozz... És am nemértem h mit baszakodsz ezzel az oldallal ha a tekis gerifielded olyan szar, hogymég ráse lehet nézni abba konkrétan 0 energiát fektettél
na cső szépnapot
Ohh igen, de annak nem is az a célja, hogy a saját szolgáltatásomat ajánlgassam. :)
Hmm azt a shellt is jó rég raktam fel, még fent volt egy darabig? :)
Az URL-t viszont nem csak én tudtam és a hálózatomat sem csak én használom. ;)
"azért annyira nem vagyok hülye"
Ezt viszont ERŐSEN megkérdőjelezném. :)
vicces :) majd meglátjuk gerikém :) majd meglátjuk!
am hova raktad ki? gerifield.hura? mert azt sokan nézik
Fórumot mondtam. :)
Amúgy pedig meglepődnél, hogy milyen sokan, például te is meglátogattad nem?
Most kiraktad még meg fogják.
Bár baromira nem érdekel, hogy gyűlnek-e látogatók vagy sem, de köszi a reklámot!
Hűha, most aztán beszóltál, aztamindenit! :D
Amúgy igazad van. :/ Tényleg kapásból kéne tudnom, hogy az 1csillagos webshopodban és a 2csillagos webshopodban mi a funkcionális különbség. :/
Ezzel az erővel te is egy agyatlan hülyegyerek vagy, mert nem tudod, mi az én általam kreált 1csillagos termék és 2csillagos termék. Ehhez mit szólsz?
Sikerült kiemelned és óvodás módjára visszapattintanod a kommentem azt a részét, amely pont hogy nem beszólás, hanem a leginkább építő jellegű észrevétel és javaslat lehetett volna számodra, gratulálok.
Te soha a büdös életben nem leszel kereskedő.
Az oldalad akkor silány volt amikor csak gondolatban volt meg, sajnos azóta se fejlődött túl sokat..
Ha már csinálsz egy portfólió oldalt adnak adhatsz egy szép dizájnt nem 3-4 testből összerakott valamit :) Viszont lehet retró kinézetű oldalad, ha a referenciáid jók lehet téged választana egy ügyfél de így kötve hiszem :)
Nemtudom, hogy van még pofád itt irogatni, hogy kiírtad kérdésnek
'Szeretnék vásárolni egy oldalt innen [link]
mit gondoltok?'
Ez siralmas :)
De te persze még mindig azt hiszed van valami érzéked a webes szakmában.. pedig nincs! Az egész oldalad egy sz@r!
Tiszta szívből remélem, hogy egy kósza hacker megtalálja ezt, és kicsit átszabja az oldalad :)
Ez az ember egy vicc :D:D
Ezt lesssétek:
"Miért Mi?
Olcsó és egyedi weblapok főleg cégeknek és magánvállakozásoknak
Nemlesz felesleges funkció
Olcsobb
Gyorsan kész
Színvonalunk
Legfrissebb trükkök
Biztonságos"
Ember, hát írni sem tudsz :D
Alul meg behazudod, hogy te csináltad ezeket:
Te szerencsétlen, ha egy júzer azt látja, hogy ilyet "tudsz csinálni", és ránéz a tákolmány holnapodra, azonnal elfut és nem fizet neked egy fillért sem. :D:D Főleg a cégek... :D
Egyébként anonim embertől senki nem fog venni semmit. De gondolom a korrektségre és életképességre utaló javaslataimat ignorálod még mindig.
Ja a keresőbarát linkekről meg annyit, hogy a Google akkor sem dobja ki az oldalad, ha az URL-t írom keresőkifejezésnek. :D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!