Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek wwww.buy-site. Co...

Szerintetek wwww.buy-site. Co megbízható?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egy oldalt innen [link]

mit gondoltok?

2013. aug. 10. 21:34
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
A buy-site.co oldala undirító, szóval eltudom képzelni, hogy sablonokat árúl pénzért :D
2013. aug. 10. 21:56
 2/38 anonim ***** válasza:
A weblap design nagyon tré. Emellett nincs megbízható tanúsítványa... Én innen nem vásárolnék semmit. :I
2013. aug. 10. 22:01
 3/38 anonim ***** válasza:
Hát attól akinek a saját weboldala ennyire undorító soha nem vennék semmit, nem hogy weblap sablont...
2013. aug. 11. 01:50
 4/38 anonim ***** válasza:

Szééép, a "referencia" oldalak hemzsegnek a hibáktól.

Ilyet még a leggagyibb programozó sem adna ki a kezéből, még ingyen sem, nem hogy pénzért.

2013. aug. 11. 02:34
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért innen szeretnél vásárolni? Nem inkább így reklámozod?

Házi feladat szintű a weboldal, mely kinézete 10 éve talán elment volna szódával hobbi oldalként, de manapság... Forráskódot nézni felesleges is. Webshop 5000? Fantasztikus, gondolom számla nélkül, reméljük a NAV végez próbavásárlást. A kérdésedre válaszolva, szerintem nem megbízható! Elérhetőségnél nincs cégnév (még egy 'e.v.' se), referenciák röhejesek, szerintem egy iskolás gyerek műve, aki egy kis plusz pénzt szeretne és épphogy elkezdett foglalkozni a weboldal készítéssel.

2013. aug. 11. 03:06
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Az első referencia oldal is egy rakás szar, tartalmilag is. Ezért te elhiszed hogy valaki pénzt adott?
2013. aug. 11. 13:43
 7/38 anonim ***** válasza:
Na szép, azt hiszem megkaptad a választ a kérdésre, ha megnézed MOST az oldalt.
2013. aug. 11. 13:53
 8/38 anonim ***** válasza:

Kis Sql injection ? :D

Vagy valami más ? :D

2013. aug. 11. 14:07
 9/38 anonim ***** válasza:
WOW !!!! :D:D:D:DD:D:D:D:D
2013. aug. 11. 14:13
 10/38 anonim ***** válasza:

@14:07:

Ahogy néztem arra (is) érzékeny volt az oldal, ami mókás azért manapság.

2013. aug. 11. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!