Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek melyik programot...

Szerintetek melyik programot használjam a weboldalam elkészítéséhez?

Figyelt kérdés
Ha lehet írjátok meg hogy honnan tudom letölteni.
2009. okt. 24. 15:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
jegyzettömb, letölteni sem kell windows alpapprogram!
2009. okt. 24. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

De, ha nagyon akarsz letölteni, használj dreamweavert, de nem oldalak létrehozására, csak a kódszintű írásra. Mert sok dologban segít. De ne hagyd, hogy a program készítse el a lapot!!!

Amúgy tény: a jegyzettömb az elég ideális erre!

2009. okt. 24. 16:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Notepad++

én ezt nagyon imádom:P

2009. okt. 25. 01:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Jegyzettömb.
2009. okt. 25. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
notepad ++
2009. okt. 25. 17:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak nincs annyi időm a htmlkódolgatásra, akkor inkább Word 2007. Valami olyan program kellene amivel gyorsan egyszerűen tudok csinálni htm vagy html file-t. És ne kelljen egy zöld színű karaktert 25 karaterből írni. És lehessen vele html-kódot szerkeszteni.
2009. okt. 25. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Microsoft Office Publisher 2007. Az Office 2007 Enterprise-ban bennevan. Ha nem akkor meg keress Rá hogy office enterprise demo (gugli a barátod )
2009. okt. 26. 08:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen egyszerű kell akkor ott a Web Page Maker vagy a Dreamweaver, még azzal is boldogulhatsz. De semmiképpen sem ajánlom az Office-t és barátait, annyi szemetet raknak a fájlba mint semmi más.
2009. okt. 26. 11:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, még írhattok mert jólenne. A web page maker nem támogatja a fjlomat, egy oldalról töltöttem le sablonként. Az Amaya 10 megnyitja, de nem lehet vele normálisan szerkeszteni, csak idesít. Az Office 2007-et meg tudom szerezni. A Dreamwever (vagy mi) meg nem megy a gépemen.
2009. okt. 26. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:
És mégis milyen sablonról van szó? Miért nem megy a gépeden a Dreamweaver? Letöltötted a legújabbat vagy egy régebbi verzióval próbáltad? Mond el pontosan azt is hogy mit akarsz csinálni a programmal, mire legyen képes.
2009. okt. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!