Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy néz ki szerinted a...

Hogy néz ki szerinted a weboldalam?

Figyelt kérdés

manutdfansite.atw.hu

Nem kell degradálni, csak 2 hete foglalkozom a Html-vel. Javaslatokat elfogadok. Azt szeretném még megkérdezni, hogy Google nem dobja ki az atw-s oldalakat?

2011. szept. 22. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű oldalnak szerintem elmegy, de mivel kék az egész, az alsó/felső piros sáv nagyon nem passzol, próbáld egyeztetni a színeket.

Valamint a friss hírek rész nekem chrome alatt nagyon érdekesen néz ki, mintha össze lenne folyva.

Egyébként kezdetnek jó ez, ezerszer jobb, mint az összecsicsázott gportalos oldalak...

2011. szept. 22. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2011. szept. 22. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:
2011. szept. 22. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Kezdő oldalnak nagyon fasza. Ha szeretnéd hogy ne legyen atw-s hülyeség ajánlom a 000webhost.com címet... másfélgiga ingyér és a google-be is egyszerűbben pakolod be.

Az a menü kicsit rontja az oldal megjelenését de itt találsz néhány jó stílusta menühöz:

[link]

2011. szept. 24. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: tanácsodra regeltem a webhostra. De semmi sem történt. Nincs meg az oldal és ftp-n sem tudok csatlakozni hozzá...:S MI lehet a probléma?
2011. szept. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!