Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek javítsam az...

Szerintetek javítsam az oldalamat?

Figyelt kérdés
URL: [link]

2013. júl. 28. 21:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%

Hol is kezdjem...

Talán ott hogy törölni kéne az egészet.

Megjelenés: NULLA

Tartalom: NULLA

Biztonság: HATALMAS NULLA

2013. júl. 28. 22:11
 2/21 anonim ***** válasza:

Viszont ha te csináltad, és te vagy az a kis srác, aki a Gmail fiók képén is látható,

Akkor még bőven van időd, hogy kijavítsd ezeket a súlyos hibákat.

Csak annyit jegyez meg, hogy mindig minden bemeneti adat validitását ellenőrizni kell,

és mindig vissza kell ellenőrizni, a jogosultságokat.

2013. júl. 28. 22:21
 3/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egy izomautó mellé hogy jön a pöttyös labda?

Szerintem először magadban döntsd el, hogy mit szeretnél. Gondold át, mi a célod a honlappal, milyen tartalmat tudsz megosztani, ezek kiket érdekelhetnek, és aszerint szelektálj. Ha ez megvan, akkor tervezz meg egy élvezhető design-t, ehhez segítségül nézz meg más weboldalakat, kész skin-eket. Legjobb, ha nem másolsz, hanem csak ötletet merítesz, így egyedi lesz a dolog.

Az üzenőfal meg nem tudom, pontosan mit takar, de ha olyasmi, mint a Facebook, akkor szerintem felesleges. Ha vendégkönyv szerű, akkor pedig nem a főoldalra való.

Azt a fél tucat YouTube box-ot pedig cseréld le egyetlen dobozra, ami egy lejátszási listát linkel.

2013. júl. 29. 09:39
 4/21 A kérdező kommentje:

Ha regisztráltok és bejelentkeztek még több dolgot is tud!

pl.: üzenet, üzenőfal, profil, kép feltöltés

2013. júl. 29. 09:45
 5/21 anonim ***** válasza:

Az ilyen programozási dolgokhoz annyira nem értek, de azt látom, hogy a kinézettel egyáltalán nem foglalkoztál. Pedig ha külsőre szép egy weboldal, az már félsiker, hiszen aki (hozzám hasonlóan) nem ért a programozáshoz, az is találhatja jónak. Ha érdekel a külső megtervezése is, akkor ezt mindenképp ajánlanám az Online Webdesign Tanfolyam alapozó leckéit. (Linkelni nem tudok, ha beírod a keresőbe, akkor valószínűleg az első találatok között lesz.)

4 alapozó lecke, még ha nem is lesz minden tökéletes, a feltűnőbb hibákat ki tudod javítani.

Így elsőre ami nagyon szemet szűr, az a betűtípus, színek, az a fejlécszerűség. Ha érdekelnek ilyesmik, akkor kérdezz, nem szeretnék nagyon belemenni, gondolom nem ez a lényeg (a kérdésnél).

u.i.: Nem kell senkinek beszólni, mert nem ért hozzá annyira. :)

2013. júl. 29. 15:25
 6/21 A kérdező kommentje:

Én csak 8 éves vagyok. A betűtípus nekem sem tetszik.

Valaki tudna mondani egy jó betűtipust?

2013. júl. 30. 16:38
 7/21 anonim ***** válasza:

Az alap betűtípusok közül szerintem az Arial és a Trebuchet MS a legjobb. Itt van a többi alap: ampsoft*.ne*t/*webdesign-l/*img/*Font-list-WinXP-IE6*.p*ng

Ezekben az a jó, hogy minden gépen megjelennek, nem kell hozzá tenni semmit.

A legtöbb betűtípus viszont olyan, amit ha beállítasz egy oldalon, hacsak nincs telepítve a számítógépedre (vagy más gépére), akkor nem jelenik meg. További hátulütője, hogy nem biztos, hogy minden magyar karaktert tartalmaz a készlet (pl. ő, ű). Ilyen betűtípusokat lehet letölteni ingyen, például a dafont*.co*m oldalról. Ott ki lehet próbálni azt is, hogy megjelennek-e az ékezetes betűk.

Ha érdekel, hogyan tudod ezeket használni a weben is, akkor írj privátban, szívesen elmagyarázom a módját. Ehhez viszont javasolnék még valamit, azt, hogy csinálj egy CSS fájlt a HTML mellé. Így a tartalom a HTML fájlba, a stílus pedig a CSS dokumentumba kerül. Az alapokat innen tanultam: standardsmode*.hu

Ha van egy kis időd, nézz utána, és olvasd el ezeket is! scribd.c*om/*collections/*4028761/* Online-Webdesign-Tanfolyam-Alapozo-leckek (Próbáltam a betűtípusokhoz kapcsolódóan kiírni a lényeget.)

(A linkekből töröld ki a csillagokat!)

Egy 8 éveshez képest egyébként nem rossz. :D

Az első saját weboldalamat 11-12 évesen csináltam, inkább nem szégyenkeznék azzal, hogy megmutatom. :D Most 15 vagyok, kicsit fejlődtem azóta. Jó lesz ez. :D

2013. júl. 30. 18:28
 8/21 A kérdező kommentje:
Már javítgattam rajta...
2014. jan. 15. 19:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

ütős egy oldal lett...

főleg ki üti az esztétikát.

2014. jan. 15. 19:47
 10/21 anonim ***** válasza:

Még a tiltott szavak listáját is kiírtad? :D

Ha beírom azt, hogy "Kész", "Gáz", "Hibás", akkor töröltök az oldalról? :D

2014. jan. 16. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!