Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik tárhely, blog szolgálta...

Pink07 kérdése:

Melyik tárhely, blog szolgáltatónál találja meg az oldalamat, a google?

Figyelt kérdés

Sok tárhelyt láttam, amin ingyenes a regisztráció és futtathatok php-t, meg wordpresst is, de ezek mind feleslegesek, ha a google nem találja az oldalamat. Mert úgye ezen keresztül keresnek rá az oldalakra leginkább. :D

Ezek lennének a szolgáltatok:

Atw tárhely, amint wordpresst futtatnék leginkább.

Ultraweb, itt sajnos wordpresst nem tudok futtatni, de más megoldást találnák.

ucoz ahol adva van a honlap, és minden oké, viszont a sablon szerkesztés nekem ott nem tetszik.

Vagy a blog.hu erről sokat nem tudok.

és utoljára a blogger.hu

A kérdésem az lenne, hogy melyikre érdemes regisztrálni, aminek a legjobb a keresője, úgy értve, hogy megtalálják az oldalamat. :D

2013. febr. 12. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, a Google nem így keres.
2013. febr. 12. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ,hogy a google hogy találja meg, az nem a szolgálgatótól hanem tőled függ. Mégpedig attól, hogy mennyire tartod be a google keresés-optimalizálási elveit. Ha mindent betartasz, akkor jobb találatot kapsz szolgálatótól függetlenül. A szolgáltató csak tárhelyet ad, és atw beleszól egy két meta-tagbe, de a többit már lehet használni az oldalon.
2013. febr. 12. 13:21
 3/6 A kérdező kommentje:

értem. de én olvastam olyat, hogy az atw inkább a reklámcsíkot helyezi előnybe, így a google nem talál.

De még is szerintetek melyikre érdemesebb regisztrálni?

Egy hírrel foglalkozó oldalt, szeretnék, saját sablonnal. :D

2013. febr. 12. 13:23
 4/6 Komplikato ***** válasza:

Felteszel oldalt random helyre, ahogy jól esik: Kb. semmi nem találja meg.

Felteszel oldalt random helyre, de olyan beállításokkal amit könnyebben megtalál a Google. Így már első ezer oldalon talán meglelnek.

Felteszed az oldalt jól ÉS regisztrálsz a Google-n, regisztrálod az oldalad ingyenesen. Vélhetőleg első 100 oldalban meglelnek, ha ritka témával foglalkozol vagy nagyon tuti az oldal első 10-ben.

Felteszed az oldalt és vagy fizetős regisztrációt csinálsz vagy Google Sense hirdetésekkel hinted tele, már is első 10 oldalon leszel.

Ehhez jön, hogy minél többen nézik oldaladat összesen és naponta, annál előrébb kerül a keresési listán, mert benne lesz a szerverek Internet cash részében.

2013. febr. 12. 13:32
 5/6 Komplikato ***** válasza:

Mondjuk azért ha a Google saját domain-jén belül csinálsz blogot vagy saját oldalt, az lehet kissé előrébb tesz keresésnél. :D

[link]

blogger.com

2013. febr. 12. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
hát egy biztos, most csináltam a bloggeren egy blogot, és egy pár óra után, ha beírom a blogom nevét, ki is adja. :D
2013. febr. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!