Bloghoz szeretnék valami jó weblapszerkesztőt. Ingyenes, és lehetőleg a legnagyobb lehetséges tárhely melyik weblapszerkesztőnél van?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 13:11
1/4 anonim válasza:
Te miről beszélsz?
Olyan nincs, hogy weblapszerkesztő amihez tárhely van, weblapot programokkal szerkesztünk mint a notepad++ vagy a netbeans.
Tárhelyet akkor kapsz ha veszel valahol (mint a gyümölcstárhely) vagy regisztrálsz egy ingyeneset (mint a freeweb.hu).
Ha ilyen összekattintgatós blogot szeretnél akkor meg nem értem milyen weblapszerkesztőről beszélsz, ezeknek van saját admin rendszerük és csak azt tudod használni.
2/4 A kérdező kommentje:
Mármint van például Eoldal, Nethu, Webnode, 5mp.
Most hol csináljak blogot, mert sokat tennénk rá, és nem tudom mennyi tárhely van melyiken.
2011. dec. 27. 19:01
3/4 Török válasza:
www.ewk.hu,
de ha bármilyen ingyenes honlapot csinálsz pld.:az ewk-val ilyen lesz: www.valami.ewk.hu és tele teszi az oldalad reklámmal.
4/4 A kérdező kommentje:
Találtam reklámmenteset.
2012. jan. 7. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!