Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ingyenes tárhelyet...

Milyen ingyenes tárhelyet javasoltok Wordpress-hez?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy működjön a szerverről történő sablon telepítés, illetve frissítés.

Előny a saját domain név használatának a lehetősége, illetve a reklámmenteség, de nem elvárás. Inkább megbízható legyen. Nem gond, ha külföldi.

A 000webhost.com és a byethost.com nem feleltek meg az elvárásaimnak.

2011. dec. 14. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ingyenessel ne nagyon próbálkozz, mert azok nem nagyon megbízhatóak. Én a fizetőseket ajánlom.
2011. dec. 15. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Az egészben az a legviccesebb, hogy egy ismerősömnek csinálnék céges oldalt (ráadásul ingyen), és ugyanezt elmondtam neki, illetve ajánlottam jó fizetős tárhelyet is, de nem érdekelte.

Azt is elmondtam, hogy ha egy céges oldalt tilos ingyenes tárhelyre tenni, mert rossz lesz a megítéltsége, de nem foglalkozott vele. Én viszont már csak elvből sem fogom feltenni a saját fizetős tárhelyemre, elég az, ha ingyen megcsinálom neki a honlapot, fizetni nem fogok cserébe!

2011. dec. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!