Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress like gomb a bejegyzé...

Wordpress like gomb a bejegyzésekhez. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
Hello, leszedtem már annyi féle like button plugint, hogy el sem hiszitek. Egyiksem jó. De csak azért mert már most bonyolultabb kicsit, tehát nem elég betenni a buttont, valamit alkotni kell facebookon is. Erről kellene nekem vmi tutorial vagy vmi ami lépésről lépésre leírja, hogy hogyan csináljak facebook appot, milyen beállítáoskkal, azt is tudom, hogy kell hozzá vmi Open Graph de azt se tudom mi a fene az. Szeretném ha segítene vki, és igazából azt akarom elérni, ha a felhasználó kattint a Tetszik gombra, akkor a wordpress post címe meg esetleg képe megjelenjen a facebook profilján.
2011. nov. 25. 12:31
 1/1 anonim ***** válasza:
ha a scriptbe másolod be a kódot akkor mutatnia kell.már én is próbáltam és gond nélkül lájkoltak.
2011. dec. 4. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!