Mit gondoltok a weboldalamról?
Elég drága megoldás, és szerintem nem is a legjobb. Első ránézésre nem olyan rossz, de szerintem pár modul az oldalsávban totál felesleges. Utolsó kép, Kedvenc linkek, Archívum, Statisztika - semmi szükség ezekre. Az eoldal hülyesége, hogy kicseszi az összes létező modult az oldalra, de nem kellenek.
A tartalom résznél lévő smiley-kat azonnal törölném (mindet). Az üdvözlő sor lehetne nagyobb (nem sokkal!). A szöveg változó színe számomra nagyon zavaró, épp úgy, mint a vastag betűk, és a hatalmas méterek. "Barta Julianna vagyok , Békéscsabán élő,dolgozó,fazekas,keramikus." soroknál vagy vedd kisebbre a szöveg méretét, vagy a sorközöket növeld meg. (Szerintem keskeny weboldalaknál nem előnyös a nagy betűméret.) A webáruházas részt is vedd kisebbre...
A Munkáim menüpont értelmét veszti, ha csak máshova irányítod a látogatókat. Vagy pakold tele ezt a munkáiddal (ebben az esetben meg az felesleges, ha a látogatók ezekkel a képgalériában, vagy máshol is találkoznak), vagy inkább töröld.
Ez az én véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!