Mit gondoltok a weboldalamról?
Pedig jó lenne a színekkel kezdeni valamit. Több megoldás is lehet. Lehet arra játszani,hogy a kerámia színét veszed alapul és a fehérrel töröd és feketével, ezek variációit használod. Egyébként azért is jobb fehérrel törni,mert akkor a képek,amik fontosak,mert a tartalom részét képezik kiemelődnek. Tehát a lényeg az,hogy a tartalom az elsődleges.Ezért figyelni kell rá,hogy a tartalomban lévő színeken legyen a hangsúly és azok ne ütközzenek élesen az oldal színeivel.
Ami engem igazán zavar az az elválasztó,aminek most fekete a háttere. Az teljesen felesleges rossz így inkább sima vonal legyen ott,amíg nem tudod milyen színt akarsz a háttérbe.
Jól néz ki, de ezek között:
"Köszöntelek Kedves Látogató!
Barta Julianna vagyok , Békéscsabán élő,dolgozó,fazekas,keramikus.
(csak csodálom ezt a fantasztikus anyagot az agyagot,kimeríthetetlen tárháza a csodának.......)"
Üss entert mert nagyon egybefolyik, legyen a cím jól elhatárolható a szövegtől.
És ezt a "divid07.gif" elválasztót szedd le, nagyon durván nem megy az oldalba, rikít belőle a színe miatt is.
"2u7sw7n.gif" ez a kép sem hiányzik az aljára:)
Pont láttam a fejléceden színt módosítottál, ezzel a zöldell szerintem jobb mint a kékkel, mert nem rikít annyira ki.
"Üss entert mert nagyon egybefolyik, legyen a cím jól elhatárolható a szövegtől."
Bocsi most látom, hogy ezt már megoldottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!