Tettem az ingyenes tárhelyen lévő weboldalamra egy facebook plugint, de mindég eltűnik. Mit tegyek?
Valaki járt hasonló cipőben? Mi lehet az oka hogy eltűnik aztán előjön aztán megint eltűnik?
A Plugin egy divben van amelynek van háttere, arra gondoltam hogy a háttér véletlenül rácsúszik, esetleg az lehet a gond?
Még nem csináltam fb oldalt, de nincs valami beállítás, hogy publikus legyen-e?
Mert csak bejelentkezve jelenik meg.
"It's most likely that you've not yet published the page, have marked the page as being for users >18, for users in a certain country, or have marked the page as being 'Alcohol related' (which limits it to users of legal drinking age in their country)"
szóval: vagy nem publikáltad, vagy korlátoztad országra/korra, vagy jelölted, mint alkoholhoz kapcsolódó oldalt
ooooooooooooooooooooohhhh én idióta barom állat :D beállítottam a korhatárt, de végül is nem fontos az :D
köszönöm a segítséget
Ez az orosz oldal nem a legjobb.
Azért emeltem ki a kérdést hátha választ kapok arra a problémára, hogy a tárhelyen miért fagy le folyamatosan az adatbázis kapcsolat.
Azt írja folyamatosan, hogy túl sok a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!