Hogyan tudom megoldani, hogy a weboldalamra bárki tudjon feltölteni képet, és hozzá tartozó szöveget, amit egy adatbázisba tárolok, de csak azok jelenjenek meg, amelyiket én engedélyezem?
A kérdező vagyok:
Nem vagyok én sem kezdő, meg tudom én is írni, csak pár instrukcióra lenne szükségem, amivel ezt meg tudom csinálni.
Az a rész már megvan, hogy a tárhelyre a képet feltöltöm, csak az kellene még, hogy ezt a képet, és mellé szöveget összefűzzem és máshol meg lehessen jeleníteni. Adminként azt még szeretném moderálni is, hogy mi jelenjen meg.
Tehát nem vagy kezdő, de azért kellene a forráskód vagy a leírás...
Nos egyszerűen kiolvasod az adatbázisból a letárolt kép url-t, szöveget, írsz egy egyszerű doboz-megjelenítő functiont, hogy könnyen automatizálható legyen a megjelenítés, esetleg ajax-szal is megoldhatod, így on-the-fly tudod feldobálni a dobozokat, és egyszerűen kirakod egy tartalmi hívásra, mondjuk egy menüpont hívására. Mivel előbb utóbb jó sok hirdetésed lesz, célszerű egy oldallapozót beépíteni a mysql hívásokba.
Ha nem vagy kezdő, ez csak ennyi, biztos érted. Ha nem, még mindig van egy ajánlatod, hogy megcsinálják neked. ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!