A photoshop lementi hogy photoshoppal készült a kép?
Gondolkozok, hogy metába beírjam-e magam, de félek, hogy belekerül az is hogy lopott fotosoppal készítve, és ha felkerül a netre, riasztja egyből az intergalaktikus lopottfotosopért-megbüntető rosszembereket, és eljönnek értem.
De mondjuk csak pár db ikon.. de azért érdekelne :-)
menti, minden program rögzíti hogy mivel készült. (általába)
Viszont nincs benne hogy lopott, nem lopott szoftver.
Maximum ha üzleti formában csinálod, és ellenőrzést kapsz a BSA -tól, akkor van pech, de nagyon nagy. :-)
köszi a gyors választ :)
akkor nem írom bele :D
Bocs, megkérdezhetem, hogy miért lopod a Photoshopot?
Egyébként menti igen, de hexa editorral ki lehet törölni.
"vagy leprintscreeneled ps-t és paintba beilleszted, elmented :)"
Azzal nem a fájlt fogja lementeni... Még ha ugyanúgy is néz ki, sokkal rosszabb lesz az eredmény.
Én szimplán Gimp-et használnék ps helyett, és meg van oldva. Lopni sem kell, trükközni sem kell, mindenki boldog.
Ha otthoni felhasználásra töltöd le a photoshopot abból nem lehet baj, mert a sima otthoni felhasználókat a kutya sem ellenőrzi, csak akkor ha kereskedelmi célra töltötte le, és pénzért eladja másoknak, vagy ő tovább adja feltölti más oldalakra. Ez mindenre vonatkozik ami jogvédett, film, zene, játékok, stb....
Ha üzleti felhasználó vagy és mondjuk a munkahelyedn használod azért is büntethetnek ha kapsz egy ellenőrzést azért nem ics kicsit, de otthon a házadba a kutya nem szól érte. És ha mondjuk szerkesztesz egy képet az kimutatja hogy mivel lett csinálva valóban de arra már a kutya se fog rájönni hogy kalóz vagy jogtiszta, meg nem is fogja őket érdekelni.
Emiatt ne izgulj.
Referenciának csinálok egy oldalt, max reklámok lesznek rajta, szóval semmi üzleti dolog, csak nagyon parázós ember vagyok, nem akarok még emiatt is :)
Köszi az ötleteket, majd ránézek a Gimpre (ha valami nagyobb dolgot csinálok)
"sokkal rosszabb lesz az eredmény"
ebben biztos vagy?
""sokkal rosszabb lesz az eredmény"
ebben biztos vagy?
"
Igen. A paintnek pl. még a kódoló algoritmusai is rosszabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!