Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem jeleníti meg a képeket?

Miért nem jeleníti meg a képeket?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem a tárhelyre a weblapot és a képeket,és egy pár kép után nem hozza be a képeket,aztán a következőknél pedig már 404-es hiba.Letöröltem és újrafeltöltöttem ,ugyanaz történt

2013. júl. 16. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindig ugyanazokkal a képekkel van baj?

Hivatkozások rendben vannak?

2013. júl. 16. 15:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Minden rendben,offline módban előtte kipróbáltam és ott hibátlan volt
2013. júl. 16. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínű az útvonallal van baj.

\ jeleket írtál útvonalba,akkor javítsd / -re.

Másrészt relatív útvonalat adj meg,azaz ne /-el kezd.

pl: images/image1.jpg

2013. júl. 16. 15:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Kicsit ügyeskedtem,majd párat behozott frissítés után ,ami nem működött egyszerűen leszedtem.:)
2013. júl. 17. 17:52
 5/7 Lajos54 ***** válasza:

Ha a saját gépeden működött, feltöltve pedig nem, akkor valóban vagy az elérési úttal van baj, vagy esetleg némelyik képnél a névvel vagy kiterjesztéssel.

Interneten általában nem működik a dolog, ha ékezetes karakter, vagy nagybetű van a fájlnévben, illetve az sem mindegy, hogyan van írva a kiterjesztés. Például a Jpg, a JPG, a jpg és a jpeg nem ugyanaz!

2013. júl. 18. 09:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Most ahogy mondod így megoldódott a probléma,köszönöm szépen Lajos :)
2013. júl. 19. 11:47
 7/7 Lajos54 ***** válasza:
Örülök ha segítettem :)
2013. júl. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!