Hogyan készítsek weblapot ilyen segitő internetes cucc nélkül?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdés,hogy ezt hogyan csináljam meg egyszer probáltam meg ezt a wbnodeot,de elég szar volt tehát ilyen cuccok nélkül hogyan csináljam kösz2013. júl. 13. 12:40
3/5 A kérdező kommentje:
hát kösz de ezekből egy árva fingnyit nem értettem valmelyik leirta szépen részletesen de én nem értettem teh elkezdtem ilyen webtárhely cuccot regisztrálni de kérte a wbcímet ami még nem is létezik akkor meg,hogy a francba csináljam?
2013. júl. 13. 13:14
4/5 anonim válasza:
Jó, akkor röviden leírom:
Először még hagyd a tárhelyet a francba. Nem kell még. Előbb tanuld meg a HTML és CSS nyelveket - vannak tutorialok a neten. Gyakorolj, rakj össze pár lapocskát a gépeden.
Utána lehet tárhelyet keresni.
5/5 anonim válasza:
notepad++, elmented html-ként
1. html alapjai
2. html és css
3. 2.
4/A - 1 ha statikusat akarsz, itt megállhatsz, és mehet fel tárhelyre
4/A - 2 javascript, jquery még jöhet hozzá
4/B ha tényleg érdekel, jöhet a javascript (+jquery)
5. letöltesz egy wampservert(vagy mast), és elkezded mondjuk a php-t (pl formok feldolgozása, belépés)
6. adatbáziskezelés (pl mysql-el) (regisztráció, fórum)
7. ajax (pl lap újratöltés nélkül lapozás, infinite scroll)
8. ...
És persze ami nélkülözhetetlen 0. lépés: google használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!