Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudok bejelentkezési rendszert...

Tudok bejelentkezési rendszert csinálni csakis kizárólag HTML5-ben, vagy mindenképp kell használnom mySQL-t és php-t?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 14:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb gond a sima frontendes ellenőrzéssel, hogy megkerülhető!

Vagy is lesz egy ajtód, zár nélkül.

2013. júl. 11. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, és amint írtam: Teszteléshez, demóhoz használható. Ott ugyanis pont az a lényeg, hogy nyitogassák. :) És ez csak az A válasz volt, mert PHP meg SQL nélkül akár az is lehet hogy nincs mögötte semmi.

B válasz viszont hogy script nélkül apache tudja .htpasswd és .htaccess konfiggal.

Csakhogy ha már login kell, könnyen lehet az is, hogy nem statikus tartalom lesz, ezért ajánlottam inkább más script nyelvet a végén.

Tudom kicsit sok az IF benne, de ennyi infó volt megadva, ennyiből válaszolok. :)

2013. júl. 11. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok kukacoskodni de úgy gondlom html és javascript segítségével bejelentkeztetést lehetséges csinálni.

A form elküldi az azonosítókat egy script lekódolja (pl md5-be) és összehasonlítja egy másik fájl tartalmával vagy korábban regeléskor egy cookie-ban elkódolt adattal.

Szerintem nem lehetetlen csak hülyeség így csinálni. :D

2014. nov. 4. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
PHP mindenképpen kell, mivel szerveroldalon van. Nem csak biztonsági okokból, de gondold végig, honnan tudod, hogy épp mi a felhasználó név meg a jelszó? txt-ből?
2016. máj. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!