Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lehetséges a saját ip címemen...

Lehetséges a saját ip címemen ingyenesen weboldalt létrehozni?

Figyelt kérdés

Kérdésem lenne tehát,hogy ez lehtséges-e. Routeres internetem van. A router TP-Link. Esetleg ha van olyan aki tudna nekem segíteni tanulni a hálózati cuccokról, miket lehet vele csinjálni stb az nagyon jó lenne. Illetve még annyit h az ip címem ugyan nem fix, de olyan mintha az lenne mert a UPC nem ad új ip-t...másik dolog h fizikai cím változtatással új ipt kapok. Az esetleges válaszokat előre is köszi.

14/F

2013. júl. 8. 13:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

00webhost.com nem működik :D

És am router kapcs bontással nem ad új ipt csak ha MAC címet változtatok...

Milyen ilyenek vannak mint a 00webhost.com? Az srv.hu-t ismerem de az 2 óránként frissíti csak ha feldobok vmit ftpre

2013. júl. 8. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:

"00webhost.com nem működik :D "

az ilyentől kiver a víz már ne haragudj (:D) :S

most mentem fel oda megnézni az oldalamat, és működik

innentől mit lehet még erre mondani?

nem tudsz angolul?

nem tudod, hogyan kell használni?

nem tudod, hogy kell domaint regisztrálni?

nem tudod, hogy kell subdomaint kérni?

vagy csak egyszerűen nem 00webhost hanem 000webhost

2013. júl. 8. 17:32
 13/15 Drone007 ***** válasza:
64%

000webhostot felejtsétek már el, az egy vacak, lassú, elérhetetlen külföldi szennytárhely.

Nyugodtan használd az uw.hu, atw.hu vagy ininet.hu (őket ajánlom!) ingyenes tárhelyét. A terheléssel ráérsz akkor foglalkozni, ha majd lesz olyanod, addig meg egy 500Mb tárhely bőven elég egy blognak.

Sajátgépről weboldalt üzemeltetni őrültség nemcsak a villanyszámla, meg az internetes sávszél miatt, de a gépedet is leterheli. Persze időnként én is kiteszem a munkát, hogy meg tudjam mutatni a megrendelőnek, de nem napokra, csak pár órára egyeztetett időpontban.

2013. júl. 8. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
sajnálom, legjobb
2013. júl. 9. 00:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem az ininetnél maradok,vagyishát nem tudom,mert az a probléma,hogy ketten vagyunk akik valamelyest konyítunk a weboldal készítéshez de ez még mindig nagyon kevés,pénzt erre meg nem tudunk költeni, szóval most keresgélünk embereket. Illetve még érdekelne ingyen rádió készítés ami a honlapon futna és lehetőleg nem shoutcasttal,persze nem éjjel nappal,és hogy akárki be tudjon kapcsolódni. Na meg szeretnénk az oldalra kitenni ilyen játékokat,de sajna ezt így nehéz lesz :/
2013. júl. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!