Mennyire fontos még ie9, és ez alattra is optimalizálni?
Webshopoknál még gondolom kell.
De egy webshopnál is.. hagyjam a tök egyszerű megoldásokat, pl több háttér, rgba, gradient, és az egész siteot lassítsam amiatt a fostalicska miatt?
Vagy ne érdekeljen, legyen valami nagyon alap kinézete, és esetleg írjam ki azoknak az ősembereknek, hogy használjanak böngészőt, ha akarnak valamit?
vegyél vissza kicsit.
amúgy te döntöd el, mire optimalizálsz, nem értem, hol itt a kérdés
Egyéni oldalaimon nem figyelek IE-re egyáltalán, kap mellette egy üzit is, hogy töltsön le egy böngészőt.
Céges szinten IE8 -ig támogatunk, sajnos még 7-est is meglepően sokan használnak.
Csak annyira kell IE8 -ra optimalizálni, hogy ott is működjön az oldal.
pl. ha a háttér egy átlátszó rgba() színű, akkor egy sima háttérszínt is megadunk előtte, ami kb. megközelíti az átlátszó eredményének színét. Vagy is nem hadjuk csak úgy üresen, kitöltetlenül a háttért, ha nincs kedved PNG -t használni, vagy az MS filter -jét (DXImageTransform).
De pl. a lekerekítést meg lehet oldalni speciális IE CSS elemmel, de
Köszi a válaszokat, eddig amit csináltam az működik, csak nem szép :D
pl. a háttérnek megadtam egy színt, utána pedig tettem rá hangyát/mintát és színátmenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!