Tudok segítenni? (FONTOS)
Az én első hasznos tanácsom: a G-Portált felejtsd el. Biztos tetszenek a csillivilli modulok, amiket kirakhatsz oldalra, de ez senkit nem érdekel. (Pl. a digitális óra. Senki nem ott fogja megnézni, mennyi az idő.) Inkább Wordpress oldalt csinálj, elegánsabb. Vagy Webnode, abban asszem Like gomb is van integráltan: pajtásaid tudják majd népszerűsíteni is az oldalad.
Vagy legalább a hátteret cseréld le, borzalmas az összhatás: elvakít a háttér, eltereli a szemem a tartalomról, plusz a mozaikozás sz.v.sz. nem néz ki jól - lenne inkább egyszínű, vagy egy lágy vertikális színátmenet.
A fejlécen pedig az a felnagyított kép szintén nem mutat jól, keress egy eleve nagy felbontásút. Inkább kicsinyíts egy képet, mint nagyíts.
Ja és a legfontosabb!!!
1. tanulj meg magyarul és helyesen írni (kérdésed leírása)
2. ne Google Translate-el fordíts, vagy legalább OLVASD EL, AMIT KIRAKSZ!
"World of Battleships egy ingyenes haditengerészeti akció MMO játék, ahol a játékosokat a korszak a XX század pusztító tengeri háborúiban játszanak. Merüljön el a hatalmas tengeri csaták és megszelídíteni az elsöprő erejét multiton titánok, hogy meghódítsa a nyílt tengeren."
Ez nem magyar.
Ez egy hulladék!
Felejtsd el örökre a g-portalt.
Ha már mindenféleképpen egy ócska, ingyenes, reklámmal teli oldalt akarsz, akkor inkább ezeket a rendszereket nézd meg:
ucoz
webnode
blogger
ezek fényévekre vannak a g-portaltól, de fényévekre vannak egy normális weblaptól is, úgyhogy középútnak megfelel.
Egy nagyon fontos dolog: KÉRLEK NE HASZNÁLJ COMIC SANS BETŰTÍPUST soha, sehol!
a gportalt szerintem egyáltalán nem kell lehúzni :) csodás honlapokat láttam már ott, olyanokat is, amikről nem csak én, de egy profi meg nem mondaná hogy gportalos :D azt javaslom neked, hogy olvasgass minél több gportalos portálépítő oldalt. amit én szívből ajánlok, az a [link] valamint [link]
remélem tudtam segíteni neked kicsit, nagyon sok sikert és kellemes honlapszerkesztést kívánok neked a továbbiakban :)
az jó mer én nem vagyok profi, mégis látom hogy egy szar amit linkeltél, az első kinézetre okés, de a kód.. van benne hiba is, na meg táblázatos felépítés? :D
A 2. széjjel csúszik...
+ bal oldalra tapad mind2... MIÉRT?!
én a monitorral szemben ülök (na jó, szar asztal miatt kicsit balra.. de akkor is a közepét nézem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!