Blogos kérdés. Melyik beállítás lehet ez?
Figyelt kérdés
csináltam egy blogot, amit titkosítani akartam, de nem tudtam pontosan, hogy hogy kell, ezért szerintem olyan dolgokat is módosítottam, amiben nem voltam biztos, hogy mi az.aztán ezt az ötletet elvetettem és egy nyilvános bloggá próbáltam alakítani, de valamit szerintem nem állítottam be jól, ezért a keresőkben nem mutatja találatként.ezt hogy állíthatom be, hogy ne így legyen? a másik kérdésem az az, hogy hogy tudok olyan tetszik/ nem tetszik bejelölős rublikát csinálni? amúgy blogspot-os a blog.előre is köszi2013. júl. 7. 01:24
1/1 anonim válasza:
Blogger(=blogspot) rendszeren a keresők és látogatók előli elrejtést a Beállításokban találod, egy lapon. Elrontani nem tudod. Van egy opció a Blogger-ben listázásra, van egy a keresőkben való megjelenésre és lentebb az, hogy kik olvashatják.
Tetszik-nemtetszik: Elrendezésbe bemész, a Bejegyzés modul beállításait szerkeszd, ott megtalálod, talán Vélemény-nek hívják. Pipáld be és állítsd be a szövegeket: "Tetszik, Nem tetszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!