Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik céget, szakembert...

Melyik céget, szakembert ajánlanátok webáruház nyitásához? Igényes munkát szeretnék, megfizethető áron.

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Adatait biztonságban vannak" -> Ez hol van?

Amúgy én küldtem egy levelet a tulajnak (remélem el is ment), amiben felhívtam a figyelmét 1-2 biztonsági hibára.

Bizonyítékként elküldtem neki azt az egy linket, amivel ki tudtam listázni a teljes adatbázist. (Felhasználó név, jelszó párok, titkosítatlan jelszóval.)

Vicces referenciák. :)

2013. júl. 7. 01:35
 12/18 anonim ***** válasza:

az szép :D

[link]

a gomb alatt :)

2013. júl. 7. 02:30
 13/18 Drone007 ***** válasza:
82%

Akik valóban értenek hozzá, és igényes munkát végeznek az: fps.hu

Viszont ők nem olcsók, ennek ellenére árajánlatot kérhetsz.

Érdemes megnézni tárhelyszolgáltatók ajánlatait is, mert nem egy szolgáltató maga is kínál webfejlesztést (pl: ininet.hu), vagy ha nem, akkor biztosan vannak kapcsolataik webfejlesztő cégekkel.

Arra figyelj, hogy nehogy rádsózzanak egy gagyi ingyenes cms-ből (joomla, drupal & tsa) kialakított förmedvényt.

ps: ez a webmulti tényleg kuka. a magyar webfejlesztők szégyene

2013. júl. 7. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Valóban két lehetőség van: bérlés vagy vásárlás.

Választhatsz, hogy olcsón vagy drágán csináltatod-e, de ha olcsón, akkor az olyan is lesz, célszerű inkább rászánni egy nagyobb összeget...

2013. júl. 7. 09:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a sok privát üzenetet is, amint tudok, válaszolok!
2013. júl. 7. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi velük készíttettük a webáruházainkat: [link]

Régi webáruházat is áttettünk az ő rendszerükre, több éves forgalmat, árukészletet, felhasználói adatokat másnapra átemeltek a saját rendszerükbe adatvesztés nélkül, igazából 3 percet volt az átállás idején karbantartásmód. Hajnalban.

Nem biztos, hogy a legolcsóbbak, de azt merem állítani, hogy nem volt olyan ötletünk, amit másnapra nem valósítottak meg a későbbi fejlesztések során sem.

2013. júl. 10. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 -os.

i-honlapkeszites.hu elég gyatra, saját oldaluknak is egy átmókolt WordPresst használnak, ami a hozzá nem értés miatt hemzseg a biztonsági résektől, bármely tízen éves scripter spam oldalt csinálhat belőle.

Gyakorlatilag drágán, és szart árulnak...

2013. júl. 11. 09:24
 18/18 anonim ***** válasza:

na meg kinézet alapján süt róla hogy kókler

és referenciát sem találtam

2013. júl. 11. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!