Melyik céget, szakembert ajánlanátok webáruház nyitásához? Igényes munkát szeretnék, megfizethető áron.
"Adatait biztonságban vannak" -> Ez hol van?
Amúgy én küldtem egy levelet a tulajnak (remélem el is ment), amiben felhívtam a figyelmét 1-2 biztonsági hibára.
Bizonyítékként elküldtem neki azt az egy linket, amivel ki tudtam listázni a teljes adatbázist. (Felhasználó név, jelszó párok, titkosítatlan jelszóval.)
Vicces referenciák. :)
Akik valóban értenek hozzá, és igényes munkát végeznek az: fps.hu
Viszont ők nem olcsók, ennek ellenére árajánlatot kérhetsz.
Érdemes megnézni tárhelyszolgáltatók ajánlatait is, mert nem egy szolgáltató maga is kínál webfejlesztést (pl: ininet.hu), vagy ha nem, akkor biztosan vannak kapcsolataik webfejlesztő cégekkel.
Arra figyelj, hogy nehogy rádsózzanak egy gagyi ingyenes cms-ből (joomla, drupal & tsa) kialakított förmedvényt.
ps: ez a webmulti tényleg kuka. a magyar webfejlesztők szégyene
Kedves Kérdező:
Valóban két lehetőség van: bérlés vagy vásárlás.
Választhatsz, hogy olcsón vagy drágán csináltatod-e, de ha olcsón, akkor az olyan is lesz, célszerű inkább rászánni egy nagyobb összeget...
Mi velük készíttettük a webáruházainkat: [link]
Régi webáruházat is áttettünk az ő rendszerükre, több éves forgalmat, árukészletet, felhasználói adatokat másnapra átemeltek a saját rendszerükbe adatvesztés nélkül, igazából 3 percet volt az átállás idején karbantartásmód. Hajnalban.
Nem biztos, hogy a legolcsóbbak, de azt merem állítani, hogy nem volt olyan ötletünk, amit másnapra nem valósítottak meg a későbbi fejlesztések során sem.
#16 -os.
i-honlapkeszites.hu elég gyatra, saját oldaluknak is egy átmókolt WordPresst használnak, ami a hozzá nem értés miatt hemzseg a biztonsági résektől, bármely tízen éves scripter spam oldalt csinálhat belőle.
Gyakorlatilag drágán, és szart árulnak...
na meg kinézet alapján süt róla hogy kókler
és referenciát sem találtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!