Melyik céget, szakembert ajánlanátok webáruház nyitásához? Igényes munkát szeretnék, megfizethető áron.
Mi a különbség a bérlés és a megvétel között árban? Gondolom, hosszú távon a megvétel kedvezőbb, nem?
100-200e Ft körül gondolkodom, többet nem szívesen.
A bérlés párezer forint havonta (2-3), ha megveszed annak pedig egy egyszeri díja van, ami attól függ milyen funkciókat kérsz bele. EZ olyan 50 és 100ezer közé esik kb.
Ezt ajánlom.
Az ár változó, de én inkább valami rendes, nagyobb céget keresnék, nem az itt ajánlottat.
Azért, ha valaki a saját oldalánál sem veszi a fáradtságot, hogy ha már beteszi a megfelelő doctypeot, akkor utána ne javítsa is ki a hibákat, attól én annyira nagy minőséget nem várnék el.
Ráadásul a reklámozott oldalak is picit gagyi hatásúak.
(Bónusz az egyik oldalban kapásból találtam SQLi sérülékenységet, pedig nem is kerestem igazán, plusz néhol nagyon látszik a fájl neveken, hogy itt az oldalaknak köze nincs az OOP-hez ami manapság már-már elvárás.)
#3 néztem ennek a referenciáit, nagyon gáz.
komolyan még mindig fix php -kat hívnak meg, mint pl.
/index.php?submenu=123 /info.php ... Barátságos URL -ek!?
Meg az alap szerkezet, táblás felosztás...
SEO dolgokat már nem is említem...
komolyan, ez egy pistike cég.
Úristen, táblázat :O
"Adatait biztonságban vannak"
:D:D kifagy a forrásnézet :O
[link] (12040 sor :D)
Most rendeltem meg 2 147 483 647 db karórát.
Elég lesz az összes jövőbeli rokonomnak világvégéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!