Melyik weblap készítőbe lehet belerakni a html formátumban felrakni fájlt?
Én értem, mit szeretne:
Olyan honlapkészítő oldalt (pl. webnode, weebly) keres, ahová HTML fájlt lehet feltölteni.
Sajnos nem próbáltam végig az összeset, és én nem találkoztam ilyennel. De ezek az oldalak pont azért léteznek, hogy az amatőr júzer helyett összerakják a HTML kódot, tehát nagyon kevés olyan lehet, ahol enged HTML fájlt feltölteni. HTML kódot beilleszteni bizonyos helyekre már több helyen lehet.
Esetleg még lehet olyan, amihez tárhely is jár, és fel lehet tölteni fájlokat, ilyet is lehetne keresni.
Az ATW egy tárhely, oda persze, hogy feltölthetsz bármit. Noha a fizetős szolgáltatásait (pl. weboldal készítés) nem néztem, de van egy olyan tippem, hogy a kérdező is ingyen szeretne eredményt.
"blogos" pedig a Wordpress lehet, oda lehet fájlokat feltölteni, adnak tárhelyet a blogod mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!