szerintem felejtsd el. inkább maradj a kertészkedésnél, meggy szedésnél, tojásrántotta készítésnél.
Ezt tanulni kell. és ha ilyn a kérdés akkor szerintem én hanyagolnám ezt a témakört.
és ezt nem cikizésképp irtam. de egy weblapot egy 2. osztájos összerak. de azt futtatni is kell és kompatibilisnek is kell lennie a szervernek amin futni fog. és ekkor még csak van egy weblapod amit kutya nem fog megtalálni. ezenkivül ha a gépen lefut egy weblap akkor az még 99% hogy a webserveren simán semmit nem fog csinálni. mert rosszak lesznek a hivatkozások és képek, és linkek.
Veszel egy tárhelyet és feltöltöd rá valamilyen ftp-s programmal (total commander, filezilla)
De ez nagyon alap dolog. Hogy lehet weblapod ha ezt nem tudod, e nélkül nem weblap a weblap.
és ezt nem cikizésképp irtam. de egy weblapot egy 2. osztájos összerak. de azt futtatni is kell és kompatibilisnek is kell lennie a szervernek amin futni fog
hogy miket nem tanul itt az ember
minden nap tanulok valami ujat
mester! kerlek tanits meg, hogy keszitsek gnu c++-szal weblapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!