Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan legyen nézettebb a...

Hogyan legyen nézettebb a weblapom?

Figyelt kérdés

Pár napja csináltam egy weblapot, de nem nézik olyan sokan ahogy reméltem. Persze próbáltam terjeszteni a barátaim közt de nem sok sikerrer. Szerintetek érdekes a téma? Ha nem segítsetek mivel tudnám feldobni.

www.btr-hu0.webnode.hu

11/L

#internet #weblap #Stórakozás
2013. máj. 6. 16:32
 1/6 PHP de kóder! ***** válasza:

nem tudom megitelni, nem vagyok 11 eves :)

mindenesetre csunya :)

2013. máj. 6. 16:56
 2/6 uno20001 ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet-e szerkeszteni a html kódot a webnode-nál, de ha lehet akkor valamilyen szinten a meta-tagekbe nyúlnék bele (kulcsszavak, robotok). Persze tudom, hogy valószínűleg 11 évesen nem érted :). Meg persze ott a Frászbúk, amin lehet a weblapodnak oldalt csinálni, hirdetni. A weblapodnak, ha lehet mindenképpen állíts be címkéket!(Az oldalon bal oldalt van egy rész - címkék - ami persze üres.) Ezt tudom egyenlőre javasolni.
2013. máj. 6. 17:02
 3/6 uno20001 ***** válasza:

A Minnesota két n betű. A rózsaszín-t nem egy fiúbanda fan oldalához használnám. Legyen menüpont a szereplőkről például: egy szereplők menü: (azon belül)

-xy1

-xy2

-stb..

almenük legyenek.

2013. máj. 6. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:

"Logan, Kendall, James és Carlos életéről elejétől a végéig."

Mert már nem élnek? :))

Amúgy nem rossz, csak kicsit túl rózsaszín.

2013. máj. 6. 17:24
 5/6 Drone007 ***** válasza:

Ebbe kár volt belenéznem, gép előtt nem vacsorázom többet...

Részemről azzal tudnád feldobni, ha törölnéd az oldalt. Nagy szívességet tennél a magyar internetnek vele.

2013. máj. 6. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Miért?

- mert egy sablon oldal amiből van még kb 100 ezer

- 0 egyedi és hasznos tartalom

- kinézet pocsék

- webnode.hu-s

Fő kérdésedre a válasz:

- normális egyedi tartalom, aminek van értéke

- normális kinézet

- ha nincs 600Ft-d egy .info-s domainra vagy 3k ft-d egy .com/.hu-s domainra akkor legalább blogger.com on írd.

2013. máj. 7. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!