Mi lehet a megoldás? A weboldalam (www.weblapom.hu) nem jön be, csak ha a végén szerepel az index. Php (pld: www.weboldalam.hu/index. Php).
Figyelt kérdés
Próbáltam már sok mindent, ( pld:SEO beállítások Keresőbarát URL-No. Apache mod_rewrite szolgáltatás használata No. Utótag hozzáadása az URL-hez No. Unicode álnevek No. ) ezeket ki be kapcsolgattam de sajnos nem jártam sikerrel. Joomla 2.5.11-t használok. Idáig a szerveren a 107e müködött, addig ez a probléma nem állt fent, csak mióta telepitettem a joomlat.2013. máj. 30. 17:23
11/20 A kérdező kommentje:
Én téged értelek, de hidd el,hogy hiába teszek bármit is nem müködik. Áttirányitást pedig nem akarok csinálni, mert az nem oldaná meg ezt.
2013. máj. 30. 18:47
12/20 anonim válasza:
Nem, nem értesz, nem neked való ez a html-es dolog, nem tudsz olvasni, vagy nem akarsz.
És egy rohadt index feliratot sem szúrsz ki egy leírásban.
Sajna ez van.
13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kiváncsi lennék rá,hogy te, megtudnád e csinálni! Nem csak én próbáltam már, hanem más hozzá értő ember is.
2013. máj. 30. 18:54
14/20 anonim válasza:
:D Gondolom milyen hozzáértő lehet, ha egy difólt joomla kifog rajta:D
15/20 A kérdező kommentje:
Na, engem nem érdekel. Az tény hogy én még csak most használok először joomlát. Azt hittem,hogy valaki tud egy jó megoldást mondani és segiteni a kezdőnek, nem azt hogy okoskodik, közbe meg lehet ő maga sem tudná megcsinálni.
2013. máj. 30. 19:14
16/20 anonim válasza:
Kíváncsi vagy? hát mivel az én weboldalam és akikét én csináltam működnek, így valószínűleg igen, meg tudnám oldani :D
17/20 A kérdező kommentje:
Jól van akkor, örülj neki!
2013. máj. 30. 20:48
18/20 anonim válasza:
nincs véletlen egy index.html !?
19/20 A kérdező kommentje:
A gyökér mappában van, igen.
2013. máj. 31. 14:09
20/20 A kérdező kommentje:
H.Tibor87. Nagyon nagyon köszönöm a segitséged. Kitöröltem és müködik. Végre egy ember aki ténleg segit, és nem okoskodik, mint az előtted szóló kommentelő. Csak ennyire volt szükség, hiába bajlódtam én a .htaccess fálj, ezért nem ment ez! Nagyon köszönöm Tiborkám.)
2013. máj. 31. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!