Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol tudok egy profi weblapot...

Hol tudok egy profi weblapot készíteni ingyen?

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 19:19
1 2
 11/12 rbal válasza:

Ingyen, szerintem is csak te magad tudsz honlapot készíteni ingyen és akkor ott a másik probléma, hogy mennyire lesz profi...

Persze ki mit ért ezen, lehet csűrni-csavarni ennek a szónak is a jelentését, sok mindent bele lehet magyarázni. Ha nem túl sürgős a dolog én azt ajánlom, hogy kezdd el beleásni magad mélyebben a témába. Elsőkét döntsd el, h milyen jellegű weblapot akarsz (pl. sima css-es formázott html-t vagy flash-et). Azután érdemes egy progit szerezni a szerkesztéshez, html-es megoldás esetén ez egyszerűbb és általában ingyen vannak, végső esetben a Notepad is megteszi. Én személy szerint a Notepad++ nevű programot javaslom, de csak akkor, ha már haladó vagy, kezdeni valamilyen gagyibb (és ingyenes) honlapszerkesztővel érdemes (pl. Kompozer). Ha már kened-vágod a html-t, irány a Notepad++ (sztem azért jobb a Notepad-nál, mert a szintaktikát színesen jelöli, + sok minden más nyelv szintaktikáját is felismeri).

Flas-es témában én igazából érdemileg nem tudok hozzászólni, vagy javasolni akármit, majd esetleg más, ha jelzed, hogy inkább flash.

Megfelelő mennyiségű tanulás, gyakorlás után akárki tud profi (kinézetű?) weblapot készíteni.

2013. jún. 1. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Kérdés: Hol TUDOK? Tehát ő! Hát hol? Igen, jegyzettömbön. Vagy van kb. 20 millió weboldal, de mindegyik sémákat kínál. Az nem profi. Igazából ilyen program nincs. Vannak webhelyszerkesztők, pl. [link] (itt), de az a helyzet, hogy amatőrként: sehogy. Profi weblap: profi szakember, Ez így működik. Bocs.
2013. jún. 1. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!