Virtuemart 2. 0.20-hoz hol találok valami normálisan kinéző kategória és terméksablont? Vagy hogyan tudok egyszerűen készíteni magamnak?
Fontos, hogy ingyenes legyen.
És nem a teljes oldal sablonját szeretném megváltoztatni, csak a kategória, és a termék nézeteket.
Nem egészen érthető a válaszod.
Van egy alap Joomla sablon, amit nem szeretnék megváltoztatni. A Virtuemart-nak van saját css-je, de nem tudom, melyik az, és hogy hogyan kell szerkeszteni.
A lényeg, hogy most nagyon gagyi a kinézete, szinte csak felsorolásszerűen jelennek meg a kategóriák és a termék információ nézetek.
A kérdésem pedig:
Hogyan szerkeszthetem olyanná, hogy legyen valami normális kinézete, anélkül, hogy lecserélném az aktuális Joomla sablont.
(Moderátortól kérem, hogy ne törölje, ez csak ideiglenes cím, csak a szemléltetés kedvéért illesztem be a linket.)
Erről a lapról van szó:
Sablon maradjon, de a virtuemart kinézetet szeretném ízlésessé tenni.
Valami ehhez hasonló Kategória és Termék nézetet szeretnék, a sablonom lecserélése nélkül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!