Lehet használni wordpress -> kategória címének megadásakor valahogy <- html attribútumot?
Konkrétan, szeretném pl. némelyiket félkövérr állítani stb. Hogyan lehet ezt megoldani? Mert a beírt pl. <b></b> attribútumot törli a mentés után. Vagy meg tudom ezt adni manuálisan valamelyik php-ban? De csak bizonyos szavakat szeretnék formázni, nem az egészet, azt tudnám css-ből.
Köszi
A könnyebb megoldás, ha a themet módosítod.
Nézek neked azért valami plugint hozzá.
Hm, olyat láttam ami descriptionba engedi a html tageket, szóval jobban jársz ha
str_replace('kifli', '<strong>kifli</strong>', get_the_title());
-t használsz.
vagy
str_replace(array('kifli', 'alma', 'banán'), array('<strong>kifli</strong>', '<i>alma</i>', '<span class="banán">banán</span>'));
Köszi. A description-os én is megtaláltam, de az nem jó.
Ez az. Ez működik is, de nem megyek vele semmire, mert én azt szeretném, ahogyan a Kategória megjelenik a honlapon. A sablonom menüként listázza a kategóriákat. Tehát olyan legyen, hogy magam tudjam színezni az egyes szavakat, mint egy színes menüsor.
pl. ami itt van: [link]
Legfelső menüsor. Nekem nem a háttér kell hogy színes legyen, hanem csupán a szavak. Ezt hogyan lehet megoldani wp-ben? Új kategória létrehozása -> ahogyan a honlapon megjelenik. Hiába írok be font attribútumot, kiszedi. css-ben pedig csak az egész menüsort tudom formázni - "cat-menü"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!