Valaki ismer valami jó fájl feltöltő scriptet? [Bővebb lent]
Jelenleg egy ilyet használok: [link]
(ez az én oldalam), de ezzel az a bajom, hogy túl egyszerű.
Ilyesmit szeretnék: [link] uploader/
Tehát ami jelzi legalább azt, hogy hol tart a feltöltés (hány %-nál), jó lenne ha a hátra lévő időt és a sebességet is kiírná!
De mint látjátok, valamiért nem működik, valaki tudja mi a baj?
Innen szedtem le a scriptet: [link]
És így kéne működjön: [link] demo/form-simple-upload.php
Lehet, hogy valamit elrontottam, mivel index.php-t nem adtak hozzá.
Valaki be tudja nekem állítani, hogy jó legyen és működjön?
Ha igen akkor ide töltse fel valaki légyszí!
Amit linkeltél, azt nem ismerem, de ezt tudom ajánlani.
Pont tegnap üzemeltem be ezt a plugint egy weboldalon, és nem egy nagy ördöngösség használni.
Persze a szerver oldali részt azt neked kell megírni.
Ha a JavaScript és PHP nem megy, inkább bele se kezdj!
Nos, ha már van 1 darab scripted ami sikeresen feltölti a megadott helyre a fájlt már jó az alap!
Innentől kezdve csak MIME és / vagy Kiterjesztés szűrés lesz amelynek során bizonyos fájltípusokat nem engedsz feltölteni. Főleg a futtatható fájlokat nem.(php, php5, cgi, exe, sh ... stb. )
Paraméterezned kell. A fájlkezelésnél kell beleírnod a php-ba hogy stripelje szét a fájl neveket és a végétől fogva keresse meg a "." karaktert és a "." karakter től jobbra található karakteregyüttest vizsgálja meg. Ha az adott karakter együttes benne van a blacklist-ben akkor nincs feltöltés -> hiba kiír. A blacklist egy egyszerű array amiben a nem engedélyezett fájl típusok szerepelnek.
Nem értek a php-hez, szóval marad a mostani.
Egy valamit viszont nem értek...
Hogy tudta valaki módosítani az alap index.php-t, mikor a feltöltő script nem a gyökérmappába menti a Feltöltött dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!